PuchNyt. Nyheder om Puch i Danmark 2006 og frem. Hold dig orienteret. Meld din in i PuchKlub.dk og vær med i fællesskabet. Danmarks PuchKlubNyheder og information fra PuchKlub.dk er et tilbud til alle interesserede. ALLE medlemmer tilmeldes automatisk nyheds- og informationsbrevet fra PuchKlub.dk

 

Vi ANBEFALER medlemmer til IKKE at framelde sig

Nyheds- og informatiosbrevet er den eneste måde vi kommunikerer med vore medlemmer på.
 
Vi ringer ikke rundt til alle vore medlemmer, når vi har et godt tilbud til dem!
 
Alle PUCH knallert interesserede kan tilmelde sig og holde sig informeret, men det er kun medlemmer, der kan opnå de store fordele og bruge de gode tilbud!
 
Blandt andet, så får vore medlemmer automatisk en e-mail fra PuchShoppen før alle andre, når der oprettes annoncer. Princippet er "først til mølle..."
 
Da vi ikke ønsker at "bombardere" nogen med e-mail, så udsender vi kun nyheds- og informationsbreve, når der er noget fornuftigt at berette om.
 
De vigtigste informationer får vore medlemmer, når de logger sig ind på deres personlige velkomstside i PuchKlub.dk, hvor de har direkte adgang til alle informationer på sitet.
 

Informations- og nyheds-brevet er ikke KUN fra PuchKlub.dk 

Send os et par linier, hvis der er noget du gerne vil have med i det næste nyhedsbrev - så kigger vi på det.
 

Tilmelding til Nyheder og Information fra PuchKlub.dk 

Ja tak, jeg ønsker at modtage Nyheds- og informationsbrevet fra PuchKlub.dk

Tilmeld dig her:

E-mail:
 

 


Framelding af PuchNyt

ALLE Nyheds- og informationsbreve vi udsender er der et link til framelding. Du kan på mindre end 5 sek. framelde dig denne service igen - uden problemer! Vi holder ikke på brugere, der ikke ønsker det!
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv