LJCykler i Fredericia, Vejle, Kolding, Middelfart. LJcykler servicerer hele Danmark med kvalitetscykler - også drengecykler, pigecykler, damecykler, herrecykler og specialcykler. Cykler i god kvalitet til en rimelig prisFACykler.dk er cykelspecialisten i Danmark og ikke kun cykelspecialisten i Trekantsområdet, Fredericia, Middelfart, Kolding, Taulov, Smidstrup og Børkop!

 

FA-Cykler i Fredericia leverer nye cykler, brugte cykler, el-knallerter og el-scootere i hele Danmark. Vi leverer høj kvalitet til rimelige priser - det gælder selvfølgelig også vores cykelservice, der altid er "en tand bedre!"

 

FACykler er også leverandøren, når du mangler reservedele til din PUCH knallert. PUCH MS50, PUCH MAXI, PUCH VZ50 og PUCH VZ50 FLAGSKIB, PUCH MONZA, PUCH UNIVERSAL DELE

 

Kig ind i vores SHOP på www.facykler.dk

 

Cykelspecialisten FACykler.dk sælger cykler i hele Danmark. Vi er, så at sige, hele Danmarks cykelhandler og sælger både nye og brugte cykler. Vi leverer nye cykler, brugte cykler, el-cykler og el-scootere til hele Danmark.
 

Vi leverer også arbejdscykler, der populært også

kaldes Christianiacykler

Christiania-cykler er arbejdscykler der typisk indkøbes af  kommuner og institutioner og skoler - ja kort sagt af alle, der har brug for en god, stabil og stærk arbejdscykel. Christianiacykler indkøbes til arbejder, hvor kvalitet og driftsikkerhed skal være i top.
 

Cykelværkstedet

Der ydes altid en førsteklasses teknisk service, på vores moderne og veludstyrede værksted, men vigtigst af alt, så har vi også tid til, at yde den bedste og personlige service - vi har tid til at tage os af vore kunder.
Det er jo vore kunder, der skal kunne stole på deres cykel i trafikken!
 
Hos FACykler i Fredericia er det altid dig, der er: Kunden i Centrum
Kunden er i Centrum - også de kunder, der bor i Odense, Sønderborg eller Ålborg.
 
 

Vi kender vores begrænsninger - vi KAN ikke være specialister i det hele

For det første vil det ikke være fair overfor vore kunder, hvis vi breder os over hele spectret af transportmidler. Vore kunder skal altid have den bedste vejledning og efterfølgende service på cykler, el-cykler eller el-knallerter.
 
Hvis vi også skulle servicere kunder med knallerter og scootere, så ville vort niveauet på vores cykelservice automatisk falde drastisk. Det kan ingen være tjent med! Det ville være til stor irritation for alle parter.
Vi holder os til det vi er bedst til: Nye eller brugte cykler til børn og voksne.
 
Vi kender vore begrænsninger og lader derfor andre cykel og knallert-specialister om, at servicere kunder med knallerter og scootere. Vi kan, helt naturligt, ikke være specialister på alle områder.
 
 
Vi annoncerer vore nye og brugte cykler på www.puchklub.dk, da vi med vores søgemaskineoptimering af vores hjemmeside kommer vidt omkring på nettet.
 
Kig ind på www.facykler.dk og find den cykel du søger dér - eller de PUCH reservedele du mangler til din PUCH knallert.
 
FACykler.dk
Salg og reparation
Prangervej 81
DK-7000 Fredericia
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv