Hvad man dog ikke gør for sin klub!

Det er lørdag og endelig fridag!

 

Normalt sover jeg længe og putter mig meget gerne en halv times tid ekstra, under den varme dyne. Bare ikke denne denne lørdag. Der var jo Stumpemarked i Messehallerne i Herning. PuchKlub.dk kalder!

 

Dagen startede meget tidligt, og det var i bund og grund en kold og træls start på det, der kunne have været en dejlig, normal og ellers så god fridag!

 

Det blev dog til en 'kanondag' for PuchKlub.dk!

 

Red. PuchKlub.dk - af Lars E. Jensen
 
 
I PuchKlub.dk har vi hele tiden været klare over, at vi på et eller andet tidspunkt skulle ud at vise "ansigt" over for medlemmer og andre Puch interesserede; men, at det netop skulle være på et Stumpemarked i Messehallerne i Herning - og så på en fridag, det kom ganske uventet.
 
Stumpemarkedet i Herning Messehaller dannede lørdag den 11-03-2006 rammerne om en spændende og positiv dag, trods det kolde vejr og lysten til, at blive en stund længere under dynen!
 
Selvfølgelig forsøgte vi ved samme lejlighed, at hverve nye PuchKlub-medlemmer.
 
Vi har til hverdag god kontakt med vore medlemmer og samarbejdspartnere, men én ting er: e-mail, telefon og PuchKlub.dk på nettet - en ganske anden er, at hilse personligt på hinanden og, at få sat ansigter på. Det er sg* i bund og grund det, som PuchKlub.dk handler om. Derfor var Stumpemarkedet i Herning jo en oplagt mulighed.
 
Det svære på en messe, så stor som Stumpemarkedet i Herning er ikke at finde stumper, men at finde og komme i kontakt med eksisterende medlemmer! Heldige - det var vi!
 
 

Stumpemarked i Herning - en overraskelse

Jeg må konstatere, at det ikke var lysten, der tidlig lørdag morgen drev værket. Det var snevejr, rigtig bidende koldt og der er rimelig langt at køre fra Fredericia til Herning, men ét af vore medlemmer: Jan fra LJCykler.dk i Fredericia mente, at vi bare skulle afsted på stumpemarked. Jan har lige købt en Puch VZ50, så han var MEGET motiveret for, at få fat i nogle reservedele af forskellig art.
 
Afsted kom vi og det var sg* hyggeligt. Kaffe i kanden, rundstykker i posen og varme i bilen. Så helt galt kunne det jo ikke gå! Da vi ankom til Herning Hallerne, var der simpelthen biler overalt. Hold da kæ*t hvor var det stort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Claus - medlem i PuchKlub.dk
Efter at have parkeret bilen så LANGT væk fra indgangen som det overhovedet kunne lade sig gøre, og efter en LANG spadseretur i kold og stiv blæsevejr, kom vi endelig ind i hallen. Her stod vi heldigvis kun i kø i ca. 10, da dørene stod konstant åbne.
 
Så skete der en forandring. Stemningen var ikke til at tage fejl af. Smil, spænding og til dels travlhed smittede fra de helt utrolig mange mennesker.
 
Puch-kasketten blev trukket på plads og vi kom ind i varmen.
 
Den første vi rendte ind i var et af vore medlemmer i PuchKlubben. Han genkendte mig, da jeg stod og kiggede på en Puch MS 50. Den var ikke original ombygget, men flot det var den.
 
Det beviste, at PuchKlub.dk ikke skulle lede efter medlemmerne - de vidste hvem man var. Det var jo rigtig positivt. 
 
 
 

Nyrup Knallert

Den næste vi "faldt" over var René fra Nyrup Knallert.
 
Desværre fik vi ikke lejlighed til at tale med Réne, der konstant havde gang i butikken.
 
Vi fik dog et billede af ham, som vi her tillader os at bringe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
René - Nyrup Knallert
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PuchKlub.dk medlemmer mødes
Carsten M, Ulrich (Schnurbart) og Jan, LJCykler.dk

Medlemmer i PuchKlub.dk mødes på stumpemarked i Herning

Da vi havde ventet lidt på at få Réne fra Nyrup Knallert i tale, kunne det ikke undgå vores opmærksomhed, at der var to herrer og en yngre ung mand, der udviste ekstra interesse for Puch-stumper. Dem måtte jeg (LEJ) tale med.
 
Hold da helt ferie, hvor kunne de fortælle om Puchknallert. Selvfølgelig VAR de allerede medlemmer i PuchKlub.dk - så igen et bevis på, at det kan lade sig gøre at finde mere end stumper på markedet i Herning.
 
 
 
 
 

Yngre medlemmer i PuchKlub.dk

Vi har efterfølgende fået at vide, at Rasmus M., er lige så interesseret i de gode gamle Puch knallerter som sin far Carsten M.
 
For en god orden skyld kan vi oplyse, at også yngre medlemmer i PuchKlub.dk er mere end velkomne. Vi kræver dog blot én ting og det er, at hvis man ikke er fyldt 18 år, så skal vi bede om en underskrift af forældre eller værge.
 
Det er jo den yngre generation, som vi skal have til at bære traditionerne videre og vigtigst af alt er spørgsmålet: Hvem kan diktere hvem, der kan lide gamle maskiner?
 
PuchKlub.dk er for alle - så nemt er det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carten M. og sønnen Rasmus
Rasmus M. er lige så tosset med de gamle maskiner
som farmand.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Michael Schrøder - Puch.dk og Lars E. Jensen
fra PuchKlub.dk

Michael Schrøder - Puch.dk

Det kunne jo ikke passe, at vi ikke kunne finde Michael fra Puch.dk - og dog?
 
Klokken havde efterhånden sneget sig fra til 15.30, før vi faldt over Michaels stand.
 
Her var der også rigtig gang i Puch-reservedelene, men der blev da lige tid til for LEJ, at hilse rigtig på Michael - indehaveren af Puch.dk
 
 
 
Alt i alt var det en rigtig god dag, da først irritationen over kulde, sne, afstand og træk ved indgangsdøren var kommet på afstand.
 
 
Som afslutning på en oplevelsesrig dag, mødte vi en mand ved udgangsdøren, der yderligere var med til at gøre dagen anderledes positiv.
 
For det første viste det sig, at han besad en god portion humor og, da LEJ kiggede på ham og sagde: "Ja, det kan sg* blive småt for enhver!" viste det sig også, at Lars Christensen, der kommer fra Årup på Fyn, stadig går og tænker tilbage på sit livs knallert: Den store Puch VZ50 - engang imellem tænker han også på igen, at anskaffe sig én!
 
Måske et kommende medlem...?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lars Christensen, Årup på Fyn
- tænker tit tilbage på sin gode Puch VZ50
Hermed en tak til alle, som vi på denne rigtig gode dag fik hilst på!
 
Jan og Lars
 
Red. PuchKlub.dk
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv