Jes Holtsø alias Børge D. Jensen fra Olsen Banden filmen "Olsen Banden ser rødt""De nye japanske plastik-knallerter siger mig ikke noget", siger Jes Holtsø, "Jeg er til de gode gamle østrigske Puch knallerter."

 

"Privat har jeg aldrig ejet en stor Puch VZ50, som den røde jeg kørte på i Olsen Banden filmen: Olsen Banden går amok. Jeg har altid kørt på en lille Puch. Det var en sort Puch MS50. Den var utrolig driftsikker og jeg var meget glad for den."

 

Jes Holtsø er blandt andet kendt som skuespiller fra filmene: "Olsen Banden" og "Huset på Christianshavn". I Olsen Banden filmene var det Børge D. Jensen og i Huset på Christianshavn, var Jes kendt som William.

 
 
Jes Holtsø (født 30. december 1956) er en dansk skuespiller.
 
Han spillede med i langt de fleste af filmene med Olsen-banden, hvor han i rollen som Børge i allerhøjeste grad bidrog til mange af bandens kriminelle gerninger og ugerninger.
 
Han huskes også op gennem 1970'erne i rollen som sønnen William i flyttemand Olsens hjem i serien Huset på Christianshavn samt i filmen Ballade på Christianshavn fra 1971.
 
Herudover har han også haft en enkelt rolle i filmen Stine og drengene fra 1969.
 
 
 
Jes begyndte sin karriere ...
 
 
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv