Efterlysning - stjålet Tomos knallert

I sidste minut før udsendelse af dette nyhedsbrev fra PuchKlub.dk modtog vi en henvendelse vedrørende en stjålet Tomos knallert.

Da Tomos-knallerten jo tilhører familien, så...

 
Den 22. maj blev der ved Fredericia Banegård stjålet en rød Tomos Quadro automatic.
 
Efterlysning - stjålet rød Tomos Quadro med hvide hjul. Årgang 2003. Fredericia Banegård 22. maj 2005* EFTERLYSNING *
 
FLOT Tomos knallert stjålet i Fredericia i tidsrummet 09:00 og 17:00 ved Fredericia Banegård en rød Tomos knallert.
 
Ligner lidt en Puch Maxi i pæn stand.
Dér hvor knallerten stod fandt man rester af baglygteglasset.
 
Rød med hvide hjul
Årgang 2003
 
Stelnummer:
XMLA35DDA00139076
 

Særlige kendetegn:

Baglygte er smadret under tyveri
 
Giv venligst et praj på tlf. 75 92 14 02 eller mobil 40 18 24 02, hvis du er eller hører noget, der kan bringe knallerten frem igen.
 

Dusør på 12 mdr. gratis og ubegrænset medlemskab i PuchKlub.dk gives til den, der hjælper med opklaringen af tyveriet.


 
Vi bér bare guderne om godt vejr... (Kim Larsen...)
 

Både høns og gæs går nu barbenet, så vi må regne med, at sommeren for alvor er kommet til Danmark. Puch'en er også kommet ud at køre - næsten da! Det er ikke vejret, men en dårlig reparatør, der får hele skylden fra LEJ

 

Hvad med dig, din knallert og vejret?

 
Puch VZ50 - snart på gaden - 25. maj 2006For mit eget vedkommende, så har jeg ventet i rimelig lang tid på, at min store Puch VZ50 skulle blive køreklar. Men det er jo kendt, at hastværk er lastværk og derfor er jeg heller ikke kommet ud på landevejen endnu!
 
Der har desværre vist sig nogle alvorlige problemer med både mislyd fra motoren, benzin- og olie-spild.
 
Jeg var ellers sikker på, at 'specialisten' fra Vejle kunne udføre opgaven. Opgaven bestod i at få min motor til at køre 100%! - Rigtig skuffet blev jeg først, da min motor skulle adskilles for 3. gang!
 
Niels havde ordnet topstykke, cylinder og stempelringe; men mislyden gjorde udslaget. Der skulle skiftes lejer, pakdåser, zim-ringe, krumtap og pakninger. Derfor blev motoren afmonteret og leveret i Vejle hos "specialisten".
 
Da den kom tilbage og var monteret viste det sig, at den var utæt for olie. Efterfølgende leverede Niels hele knallerten til ham! Så kunne han reparere, montere og starte motoren op. Han påstod da for anden gang, at den var OK!
 
Da den efterfølgende blev startet og en smule varm, så var den sg* stadigvæk utæt for motorolie.
 
Niels tændte helt af. Jeg kender Niels temmelig godt og ved, at det ligger LANGT udenfor hans forståelse, at det kunne ske - det må det bare ikke!
 
Motoren blev denne gang adskilt og checket af Michael Schrøder (www.Puch.dk), der med RETTE kan kalde sig SPECIALIST. Sammen med Niels' skarpe øjne fandt de 2 revner i den midterste del af blokken. Nu bliver jeg snart kørende!
 
Jeg glæder mig til, at vise min VZ50'er frem - også her på sitet.
 
P.t. har jeg fået fortalt, at min motor spinder som en ny og, at den er helt tæt, så mon ikke snart...
 
Lad os høre hvordan det går med dig, din knallert og det gode vejr?
 
LEJ /Red. 
 

 

Annoncørernes del af nyhedsbrevet

Siden vi udsendte sidste nyhedsbrev, er der kommet en ny annoncør i Puchklub.dk

 

DinText.dk - Streamer til bilen - DK-skilt til bilen - Nummerpladeholder med firmanavn til bilen - Nummerpladeholder til traileren... DinText.dk (www.dintext.dk)

Hos DinText.dk er det muligt, at få lavet skilte, streamere, nummerpladeholdere osv., med firmanavn, www-navn eller med slogan.
 
Henrik fra DinText.dk er selvfølgelig også medlem i PuchKlub.dk - tag godt imod ham.
 
 
 
 

Veteran.dk

 
Efter at vi i PuchKlub.dk har købt og læst bogen "Overhaling i 3. gear", kan vi kun anbefale vore medlemmer, at købe den. Det er en bog, der på den ene side er informativ og meget spændende og, på den anden side er den faktisk ganske sjov.
Vi kan på det varmeste anbefale den og vi bruger den meget til at informere vore medlemmer.
 
Bogen har vi købt via www.veteran.dk - som vi har lagt lidt pres på. Veteran.dk har efter forhandlinger Forlaget, fået mulighed for at give vore medlemmer i PuchKlub.dk 10% rabat på netop denne bog. Bogen er, set med vore øjne, absolut et samler-objekt for Puch entusiaster; men også for andre, der har interesse i knallerter.
 
For mit eget vedkommende har det også vist sig, at være en god gaveidé til hende eller ham, der har 'alt'. Det skal nævnes, at billedet på forsiden er kedeligt og intetsigende, men lad dig ikke narre af det! Indholdet overrasker MEGET!
 
 

Spændende og sjov læsning

For, at det ikke skal være løgn, så er der også en del sjove udtalelser fra nogle af de 'gamle' politifolk - dem fra færdselspolitiet, som kørte på motorcykler og blandt andet jagtede dig og mig, da vi i sin tid kørte ulovligt på vore Puch knallerter. Politiet hørte, som et nødvendigt onde ligesom med i 60'erne og 70'erne...
 
Rigtig sjov læsning og nostalgi i mere end
'3. gear'.
 
 
Læs mere om bogen her, før du bestemmer dig du bestemmer dig for at købe den:
 
Bestil bogen hos medlem Alex - fra www.veteran.dk
 
Som medlem sparer du 10% og vi garanterer - det er en rigtig god bog!
 

 

Original benzin-stander fra Gulf. Original Gulf benzinstander fra 1961Mere nostalgi

Som de fleste af jer sikkert ved, så går vi i PuchKlub.dk meget op i, at tingene skal være 100% OK og originale - i hvert tilfælde i det omfang det er muligt.
 
Vi har gennem længere tid efterlyst en 'gammel' benzin-stander, én der var i en rimelig stand og én, der ikke var malet om og pyntet kunstigt op. Den skulle gerne være original.
 
Efter nogen tids søgen fandt jeg én, der levede op til kravene. Pumpen er udtørret og glasset, der er skrøbeligt, sidder endnu godt fast; men vi forsøger på et tidspunkt at få den til at fungere igen. Vi er dog ikke helt sikre på, at vi tør at fylde den op med benzin.
 
Standeren er en original GULF benzinstander fra 1961.
 

 

Det var alt for denne gang; men vi vender snart tilbage med et par spændende nyheder, som vi med garanti ved er noget for vore medlemmer.

 
Vi håber og bér til, at du som medlem snart kommer ud af busken og giver dit besyv med.
Send os en historie om dig og dine oplevelser, da du i tidernes morgen kørte på knallert.
 
Den bedste historie bliver vurderet og bliver honoreret med en T-Shirt med Puch-Logo og ét års gratis medlemskab i PuchKlub.dk
 
HUSK, at vi GERNE vil hjælpe med at skrive din historie!
Kontakt os på mail eller telefon og fortæl om dig selv - så finder vi ud af resten!
 
Navne, adresser mv. bliver KUN oplyst, såfremt du selv er indforstået med det!
 
Bedste hilsner til Jer alle fra
 
Red. / PuchKlub.dk
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv