Fakta

PuchKlub.dk

Det koster 200 kroner om året at være medlem.
 
Man får bl.a. halv pris på knallertforsikringen og sin egen mailadresse til navn@puchklub.dk
 

Og selvfølgelig det gode kammeratskab.

Relaterede links


Knallertklub for nostalgikere

Specialsite for nye dele til Puch-knallerter
Knallertklub for nostalgikere

 

PuchKlub.dk er for dem, der fik den første knallert som 15-årige - og den kunne ikke lovligt køre over 30 km/timen.

 
Hører du også til dem, der ved den svageste lugt eller lyd af en totakts-motor får flashback tilbage til den perlegrusbelagte gård foran ungdomsskolen? Hvor drengene gassede op for deres borede Puch 3-gear, mens pigerne ignorerede dem fra deres Puch Maxier (med kickstart) hvor styrthjelmen hang på styret for ikke at ødelægge håret.
Akja, 70'erne var gode tider for krøllejern og popstøvler. Og det var også et usædvanligt godt årti for Puch i Danmark, der i 1977 rundede 300.000 solgte knallerter. I 1966 var Puch Danmark verdens største importør af de østrigsk producerede knallerter.
 
Hvis man går ind på PuchKlub.dk's hjemmeside, er der direkte billet tilbage til dette nostalgi-land af vild ungdom uden hårde stoffer, men til gengæld med varmudstødning og cigaretter - begge uden filter.
 
PuchKlub.dk blev oprettet i januar i år af to "gamle drenge", Lars E. Jensen og Niels Teilbæk, der begge er 48 år og var med på Puch-knallertens popularitetsbølge i starten af 70'erne.
 
Nu er der blevet tid til at pudse den gamle kærlighed til Puch-knallerter af igen, og siden starten i januer er der kommet 5-10 medlemmer om måneden, siger stifterne.
 
Til alt uheld produceres de ikke mere. Vore dages knallerter er hurtigere, renligere og smartere, men ifølge PuchKlub.dk er de uden sjæl.
 
Gennem klubben kan man finde dele til sin gamle knallert eller evt. købe en ny. Og der er halv pris på den lovpligtige knallertforsikring, hvis man er medlem af klubben.
 
Det lyder som en rimelig risikovurdering af klubmedlemmerne, som ikke lyder som allervildeste trafikanter: Folk over 40, hvis vildeste drøm lige nu er at få deres (vores) ungdom tilbage ved at potte afsted på en knallert, der skal bores eller hakkes for at køre over 30 km/timen. Har vi hørt.

 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv