Endelig lykkedes det

- min første køretur på min ny-restaurerede Puch VZ50 fra 1969

 

Med min knallert fra Niels, benzin fra "Gluf" og min kopi af forsikringspolicen fra Fyns Veteranknallert Forsikrinsklub i værktøjskassen, fik jeg min første køretur på VZ50'eren i 33 år.

 

Det har taget meget længere tid end beregnet at få VZ50'eren køreklar, som jeg skrev om i sidste nyhedsbrev og jeg må da også tilstå, at ikke alle problemer helt er løst endnu - men det nærmer sig!

 

Niels, den fødte optimist, siger: "Vi prøver sg* da bare med en anden karburator, en anden svømmer osv." men nu har vi prøvet adskillige karburatorer - den svømmer stadigvæk over! Har DU et godt tip til dette?

 
21-06-2006
Af Puch-medlem LEJ
 

Min Puch VZ50 er fra 1969 og har åbenbart brug for lidt "kom igang igen hjælp!" ALT er ny-restaureret, men den er lidt stiv og træg og skal åbenbart køres til!

 

For det første er der det velkendte problem med, at kaburatoren svømmer over, hvis der ikke lukkes for benzinen. Motoren drukner, og den er svær at få startet igen. Problemet er, som vi ser det, at svømmernålen ikke passer 100% i toppen af karburatoren?
 
Jeg håber på vi har ret og, at dette løser sig efter nogle lange køreture, hvor nål og skål i toppen 'slides' sammen. Nu må vi se! Ellers har Niels flere karburatorer liggende, som skal afprøves.
 
Hvis du har du erfaringer på dette specifikke område - så send mig GERNE et tip!
 

Vi udsendte for nogen tid siden en pressemeddelelse gennem "Presswire" med titlen: "Nostalgi på to hjul"

 

Jeg skal lige love for, at den har givet pote!
 
(Læs pressemeddelelsen her, hvis du endnu ikke er faldet over den her på sitet eller i din lokale avis: Pressemeddelelse fra PuchKlub.dk )
 
Vi har fået SÅ mange henvendelser efter udsendelsen, som vi er meget glade for!
TAK til alle for opbakningen. Vi hører KUN godt om dette tiltag og har allerede nu en efterfølger igang.
 
Der er INGEN tvivl - PuchKlub.dk ER blevet et hit; som alle vi entusiaster kun kan glæde os over.
 
Medlemmerne vil i den kommende tid, med GARANTI, FRYDE sig over, at de har meldt sig ind i PuchKlub.dk
 
Mere om dette i næste nyhedsbrev!
 

Hjælp mig - hvis du kan!

LEJ efterlyser en 70'er styrthjelm

 
Mit største problem er, at jeg stadig mangler en styrthjelm i ´70er stil. Den må MEGET gerne være NY - og helst hvid; men en PÆN brugt kan gøre det, hvis den ikke er skadet.
 
Har du sådan en til salg, så giv venligst et praj. 
 
Her ser du 'Børges' styrthjelm, som er præcis den model jeg søger.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  


Nu ER tiden inde til en løftet pegefinger for dem der der tilmeldt sig PuchKlub.dk - men ikke betalt!

 

Fingeren ud, betal for dit medlemskab - ellers er det UD af PuchKlub.dk

 

Vi er ved at få NOK nok af snylterne!

Der står STADIG "medlemmer" på listen, der endnu ikke har betalt deres medlemskab. Er det sløvhed - eller vil I bare lukrere på klubben og de andre medlemmer, der har betalt!
 
Hvis det skyldes problemer med at overføre kontingentet via Netbank eller lign., så kontakt os - men lad være med at være passiv!
 
Der er alt for meget administration og absolut ingen glæde ved medlemmer, der ikke vil betale; men som gerne vil nyde godt af de store fordele, som PuchKlub.dk har at tilbyde!
 
Betal dit kontingent til tiden - ellers er det ud - og bliv væk!
 
Vi har gennem NOGEN tid båret over med nogle enkelte, der har tilmeldt sig og som har aktiveret medlemskabet. De ved sikkert selv, at den er 'gal'. 
 
Vi har ringet til dem; men der sker ikke noget i forhold til indbetalingerne. Vi giver dem ENDNU denne ENE chance, så de kan nå at komme med i dette års lodtrækning blandt vore medlemmer.
 
Den er jo SPECIEL gal, når man søger medlemskab, køber BILLIG forsikring gennem klubben; men GLEMMER at betale kontigent!
 
I fremtiden skærer vi MEGET hårdere igennem, da vi mener at indbetaling af kontingentet til tiden er et rimeligt krav!
 
Hvad siger du? Lad os høre DIN uforbeholdne mening om dette og om prisen på kr. 200,00 pr. år!
 
Næste gang vores bogholder, Martin Rasmussen, har gennemgået indbetalingerne, så fjernes de medlemmer, der åbenbart ikke vil betale! Ikke flere chancer. PuchKlub.dk er for medlemmer, der virkelig har interessen i et godt fælleskab!
 
Dette må bestemt være TRÆLS læsning for de af vore medlemmer, der har betalt og ser betalingen, som en naturlig del af medlemskabet. Vi beder dem bære over med dette sure opstød! 
 

Seniorer - 50% rabat

Ja, ja - det MÅTTE jo komme!
 
Jeg har fået en forespørgsel fra en ældre dame, der kører på Puch Maxi. Spørgsmålet er indlysende, når man tænker på pensionisters indkomst.
 
Alle pensionister, også selv om de ikke mere kører på en Puch knallert, kan optages som medlem i PuchKlub.dk - og det til halv pris.
 

PuchKlub.dk besøgte Torben søndag den 25. juni 2006 i Viborg, hvilket var en overvældende oplevelse!

 

www.PuchGalleri.dk 

Allerede da jeg kom kørende på vejen, var jeg ikke ét sekund i tvivl om, at jeg endelig havde fundet den rigtige adresse. Min GPS kunne ikke finde Sjørup, så jeg blev henvist til at bruge de gamle kort - de virker!
 
Udenfor carporten stod en Morris Minor med lad, den var i tip-top stand. I 'nakken' af førerhuset stod der: www.puchgalleri.dk - selvfølgelig var dette STEDET!
 
Mine øjne fulgte fliserne ind i carporten. Jeg missede med øjnene og troede i første omgang ikke, hvad jeg så. Der var linet den ene lækre Puch knallert op efter den anden - sikke et syn! Hele carporten ligefrem lyste af nostalgi!
 
 

Efter 130 km. kørsel satte jeg livet på spil

Normalt har jeg ikke problemer med mit mundvand; men jeg var her, i nogle få sekunder, meget tæt på at drukne ...
 
Læs hele artiklen på sitet: www.puchklub.dk/cm325
 
Red. / LEJ
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv