Lodtrækning blandt medlemmerne i PuchKlub.dk

 

Er du GYLDIGT medlem i PuchKlub.dk, så deltager du automatisk i lodtrækningen om: 

  • 1 stk. Puch Monza
    (model 1976)

  • 12 mdr. ansvarsforsikring

  • 1 ny styrthjelm

  • 12 mdr. medlemskab

  • 1 bog "Overhaling i 3. gear"

 

Ja - du læste rigtigt!

Monza'en er en Puch veteranknallert, som har 30 år på bagen i 2006 men husk, at det KUN er GYLDIGE medlemmer, der deltager! 

 
Vinderen bliver officielt udtrukket den 31. marts 2007 og bliver kontaktet personligt for overrækkelse af gevinsten, der selvfølgelig bliver dækket af pressen.

 

Monza'en 

Knallerten er som sagt fra 1976, så den betegnes som Veteranknallert, da den er mere end 25 år gammel - skøn sag for kendere. Vi har dog vurderet, at sædet skal ombetrækkes og udstødningen skal skiftes.
 

Vi har en plan Olsen!

Vi satser hårdt på, at PuchKlub.dk hvert år vil udlodde en Puch knallert blandt medlemmerne. Monza'en er det første skud på stammen. Næste år er vi allerede i gang med at planlægge. Om det bliver en MS50'er, en VZ50'er eller noget ganske andet har vi endnu ikke bestemt; men det bliver også en udlodning af format!
 
Planen var i indeværende år, at udlodde en 100% restaureret Puch VZ50; men både Niels og jeg har efterhånden nået den alder, hvor vi foruden vores fuldtidsarbejde og familie der skal passes, også er nødt til at hjælpe de af vore forældre, der er tilbage og, hvor sygdom i den forbindelse, er et dagligt onde. Det er altsammen meget tidskrævende. 

 

Vi vil gerne "det hele" - men ...

I stedet for at love noget vi ikke kan holde, så har vi valgt en anden; men absolut også en rigtig flot løsning for vore medlemmer!
 
Vi har i PuchKlub.dk indkøbt en Puch Monza fra 1976, 4 gear og RIGTIG flot eftersom, at knallerten præcis i år er 30 år gammel.
 
Den er selvfølgelig sat i stand og shinet helt op. Teknisk er den også 100% i orden. Alt fungerer og den er RIGTIG flot!
 
Vi mener selv, at vi i PuchKlub.dk har hjertet på rette sted i forhold til det, at holde de gamle Puch knallerter i live. 
 

Lodtrækningen

I PuchKlub.dk foregår ALT åbenlyst og ærligt.
Derfor beder vi nogle af vore medlemmer om hjælp til dette års lodtrækning!
  
Knallerten vil blive præsenteret for alle nuværende og kommende medlemmer på Stumpemarkedet i Fredericia d. 21-22 oktober.
 
Hvem der skal forestå den endelige lodtrækning er vi endnu ikke helt klar over; men det bliver med GARANTI en ærlig og troværdig person, der får fornøjelsen. Lodtrækningen bliver 100% fair og helt åben, så ingen bliver snydt eller holdt udenfor!
 
Lodtrækningen vil blive overvåget af vores revisor og samtidig af en uvildig journalist, der helst skal være tilknyttet ét af de større dagblade. På den måde vil snyd være totalt udelukket. 
 
Vinderen vil få præmien overrakt ved en speciel lejlighed lørdag den 31. marts 2007.
Nej, det er med fuldt overlæg, at det IKKE bliver søndag den 1. april
- det kunne jo få nogen til at tro...   ;-)
 
Red. PuchKlub.dk
 


 

LEJ på besøg hos DinText.dk

Henrik fra DinText.dk er, som flere sikkert ved, også medlem i PuchKlub.dk og han er samtidig annoncør på sitet. LEJ var på en kort visit, da vi i PuchKlub.dk har fundet nogle ganske flotte styrthjelme, der til forveksling ligner den gamle 70'er model. Det er lidt synd vi ikke kan købe den rigtige model; men denne ligner rigtig meget!
 
Som et led i markedsføringen af PuchKlub.dk er det oplagt, at få sat et læsbart skilt på styrthjelmen, da mange bilister er ved at vride hovedet af led, når de ser en gammel; men flot Puch knallert.
 
Her ses Henrik fra DinText.dk med resultatet af anstrengelserne.
 
Teksten er: PuchKlub.dk
Placering: Bagud
Materialet er valgt med stor omhu.
Farven er sølvgrå og selvfølgelig refleksbehandlet.
Endnu et sikkerhedsmoment og samtidig er det rigtig flot udført.
 
TAK til Henrik fra DinText.dk, der har sponsoret det første eksemplar til PuchKlub.dk
 
Du kan bestille DIN PuchKlub.dk styrthjelm på hjemmesiden under punktet:
 

Tilmelding til en køretur i det Jydske

Vi udsendte for kort tid siden en invitation til en køretur med udgangspunkt i Fredericia

 
Da der er kommet en del nye medlemmer siden vi udsendte nyhedsbrevet med informationerne, så vil vi lige friske sagen lidt op og gøre opmærksom på den igen.
Det kunne være lidt sjovt, hvis der kommer flere end Niels og Lars; men hvad - turen skal nok blive hyggelig alligevel...  ;-)
 

Invitation til en fælles køretur på ca. 60 km i de skønne omgivelser ved Fredericia, Børkop og Vejle!

 

Søndag den 27. august kl. 11.30

 

Så er det blevet tid til en køretur for entusiasterne og ALLE er velkomne!

 
Indtil nu har PuchKlub.dk 'kun' udmærket sig ved et godt stykke arbejde i cyberspace, for vore medlemmer, så nu skal vi se, om der er nogle hardcore medlemmer, som vil være med til en fælles tur i trekantområdet.
 
Læs mere om turen på sitet: www.puchklub.dk/cm330
 

 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv