Bilmesse & Brugtmarked

MC & Stumper

 

Dronning Margrethe Hallen den 21. og 22. oktober 2006

 

/Red. Lars
 
 
Så nærmer Veteranbilmessen, MC & Stumpemarkedet i Fredericia sig, hvor vi igen kan hilse på hinanden. PuchKlub.dk håber også på, at få hilst på nogle af vore nye medlemmer denne dag!
 
Vi har lige rundet medlem nr. 140!
 

Er du medlem i PuchKlub.dk, så log dig ind på hjemmesiden og hent adgangskuponer til Messen / Stumpemarkedet. Det betyder, at du og din familie kommer ind til halv pris! Der spares kr. 35,00 pr. person!

 

PuchKlub.dk er på stand nr. 550 og 552 i hal C

PuchKlub.dk har, sammen med Michael Schrøder og Ulrik Kristensen, lejet en fælles stand. Samarbejdet gør det hele nemmere og selvfølgelig billigere, selvom vi til gengæld har valgt en stand, der er væsentlig større.
 
Som altid, så har www.PUCH.dk mange nye og spændende PUCH-stumper at tilbyde, så overraskelsernes tid er endnu ikke slut for PUCH entusiasterne.
 

PuchKlub.dk har nye lifte med til udstilling af PUCH veteraner

Slut med at ligge og kravle på gulvet, når vi skruer på knallerten. Johnny, ét af vore nyeste medlemmer, der til daglig sælger MC udstyr, giver 10% rabat på alt udstyr til PuchKlub.dk's medlemmer.

Se om dette på: www.mccom.dk
 
På én af liftene opstilles blandt andet Jensens egen PUCH VZ50. På en anden udstilles selvfølgelig den meget flotte PUCH Monza, som i foråret 2007 udloddes blandt vore medlemmer.
 

PUCH Monza fra 1976

Som de fleste af Jer efterhånden har fundet ud af, så udlodder PuchKlub.dk en meget fin PUCH Monza fra 1976. Den har vi valgt at tage med, så alle besøgende kan se og glæde sig til, at den bliver udloddet. Udlodningen sker KUN blandt vore medlemmer.
 

Dato'en for udlodningen er sat til den 31. marts 2007

Vi håber da på, at sne og sjap er væk fra vejene, så vinderen kan køre på den fra dag ét.
Der følger både kvittering, ansvarsforsikring, styrthjælm, signeret bog (Overhaling i 3. gear) og 12 mdrs. forlængelse af medlemskabet i PuchKlub.dk med.
 
Har du endnu ikke set Monza'en, så kig ind på www.puchklub.dk og læs mere om denne flotte 4. gears maskine, der her i 2006 er 30 år gammel.
 

 

Andre udstillere

Veteran.dk

 

Vi kan ikke nævne alle udstillere her, men et par stykker vil vi gøre opmærksom på.
Den første er Alex fra Veteran.dk
 
Alex har, så at sige, været med i PuchKlub.dk fra klubbens start. Han har gjort et godt stykke arbejde for at synliggøre PuchKlub.dk, hvilket vi her vil takke ham for.
 
Alex har altid et godt tilbud på veteranbøger, og specielt til medlemmer af PuchKlub.dk
 
Bogen "Overhaling i 3. gear" er igen ved, at blive populær. Det skyldes helt sikkert, at der igen er kommet fokus på PUCH knallerter. I bogen får PUCH en stor omtale og er der mange sider med facts om PUCH knallertens historie. Bogen er skrevet af Journalist Jens Jessen og bør stå på en hver PUCH entusiast hylde.
Læs her mere om "Overhaling i 3. gear"

Der er også link til Veteran.dk, hvor du kan bestille bogen, som jo også kan bruges til gaveidé.
 
 

Veteranforsikring Danmark

Også Ole Højgaard er, at træffe på Messen. Veteranforsikring Danmark er i hal A, stand 10. Her kan du få en snak med Ole om forsikring af netop din veteranknallert, dine ikke færdige projekter og dit værktøj.
 
Som medlem i Veteran knallertklubben PuchKlub.dk, kan du tegne forsikringer til uhørt lave priser. Dette skal ses i forhold til priserne, som almindelige forsikringsselskaber oplyser.
Forsikringsselskabet Codan sagde: Ansvar og kasko: 7519,00 pr. år
Veteranforsikring Danmark sagde: Ansvar og kasko:    754,00 pr. år
 
Læs mere her om Veteranforsikring Danmark
 

 

Fredag den 13. oktober

Flere medlemmer har skuffet ringet angående prøvenummeret på Klassisk Bil & MC, hvor de forventede, at finde en artikel om PuchKlub.dk og ét af vore medlemmer.
 
Jeg er ret sikker på, at der er tale om en misforståelse, da dette var en klar aftale med redaktionen på Klassisk Bil & MC. I hvert tilfælde tager jeg kontakt til redaktionen mandag morgen - så må vi se om ikke, der findes en løsning.
 

Det kan nås endnu

Send os en mail, hvis du ønsker at modtage et gratis prøvenummer af magasinet Klassisk Bil & MC, der fremover også vil skrive om veteranknallerter.
Skriv JA TAK
Skriv Navn, adresse samt postnr. og by
 

 

Nyt og brugbart visitkort

PuchKlub.dk har fået fremstillet nye visitkort i plastik. De har samme størrelse som et Dankort, så de passer lige i pungen. På bagsiden findes tabellen med angivelse af årstal for cykler og knallerter. Tabellen dækker perioden fra 1942 frem til og med 2005.
Tabellen er verificeret af Brancheorganisationen for cykel -og knallertbranchen i Danmark, så den skulle være 100% korrekt.
 
Vi har selvfølgelig kortene med til uddeling på den kommende messe.
 
De af vore medlemmer, der ikke kan komme på messen kan sende os en mail. Så sender vi et visitkort snarest muligt.
 
Skriv: VISITKORT
Skriv: Navn, adresse og postnummer 
 

 

På falderebet denne søndag aften

Vi har lige modtaget en meget interessant pressemeddelelse fra Veteran.dk, som interesserede læsere kan se på vores opslagstavle.
 
 

 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv