Annoncer på PuchKlub.dk

 

"Nej ved du nu hvad?

Jeg har meldt mig ind i den danske PUCH Veteranknallert klub, da jeg er meget interesseret i PUCH knallerter, nostalgi, tekniske tegninger og andre PUCH relaterede informationer - og så får jeg sg* serveret annoncer om køleskabe, musik-cd'er og alt mulig andet skrammel til morgenkaffen, som ikke engang min kone vil høre om!
 
Køleskabe, popmusik eller tallerkner kommer hverken mig eller andre PUCH knallert interesserede ved! Kan vi dog ikke blive fri for alle disse mulige og helt umulige ting og sager? Jeg ved godt, at I reklamerer med, at man kan sætte alt muligt til salg, men der må dog være en grænse!
 
Det er helt OK, at der på sitet er forskellige annoncører på hjemmesiden, der sikkert giver et økonomisk tilskud til medlemmerne og til klubben; men PuchShoppen BØR holdes fri og KUN indeholde PUCH reservedele - nye, som gamle!"
 
 

Hvad gør vi?

Vi har i PuchKlub.dk, gennem tiden, modtaget adskillige henvendelser af den type, så spørgsmålet er nu, hvad gør vi under punktet: PuchShop / Annoncer?
 
Problemet er, at PuchKlub.dk faktisk har lovet vore brugere, at de kan sætte ALT til salg i "Køb, Salg og Bytte".
 

Afstemning

Vi vil gerne have medlemmernes hjælp til, at finde en fornuftig løsning på problemet! 
Dem, der stemmer FOR rækker højre hånd op - dem, der stemmer NEJ til dette rækker højre hånd op!
Så er det afgjort: Der var faktisk flest, der rakte højre hånd op!
 

Vi må se det i øjnene

PuchKlub.dk ER, ganske rigtigt, en Veteranknallert klub, der er oprettet for PUCH knallert interesserede og derfor er vi nødt til, at holde sitet 'rent' for alt muligt andet - beklager!
 
For dig, der er utilfreds med denne løsning beder vi mange gange undskylde, da vi i PuchKlub.dk har reklameret med noget, som vi nu må trække tilbage - noget, der kunne have været en afgørende faktor, da du meldte dig ind!
 
Er DU utilfreds med løsningen bedes du kontakte os direkte på telefon, så vi kan få en fornuftig snak og løsning på problemet.
 
PuchKlub.dk er ganske rigtigt for PUCH Veteranknallert interesserede og det skal den blive ved med at være. Som navnet antyder, er sitet for "Puch-folk" og ligesindede og som mærkeklub må vi henholde os til, at sitet skal have en relevans for veterankøretøjer.
 
På vegne af redaktionen
PuchKlub.dk
Lars E. Jensen
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv