Lars E. Jensen og Niels Teilbæk

1 ildsjæl + 1 ildsjæl = PuchKlub.dk

 
- af Ove Dürr Jensen
Nr. 5 - KNALLERT Journalen, 6. årgang
November 2006
 

Det gamle ord om, at "lysten driver værket" passer i særlig grad på de 2 drenge fra trekantsområdet, årgang 1958 som denne artikel handler om: De er begge knallertejere med udpræget entusiasme for den østrigske kvalitetsknallert Puch.

 
På under et år, har Niels Teilbæk og Lars E. Jensen formået at skabe en velfungerende veteranknallertklub for Puch-folk. Som klubbens navn antyder, er mange af aktiviteterne internetbaserede og det er virkelig en imponerende hjemmeside som er stablet på benene.
 
Besøg www.puchklub.dk og bedøm selv!
 
 
Begge d'herrer har selvfølgelig kørt Puch tilbage i 70erne og denne erindring har nok været den bærende drivkraft fra starten.
 
Alligevel kredsede de første tanker blot om at finde ligesindede rundt i landet. Men efter offentliggørelsen af klubbens eksistens den 1. februar 2006, skete der ting og sager. I løbet af få måneder passerede medlemstallet 100 og på dette tidspunkt blev de 2 stiftere klar over, at de havde ramt et behov, som vist var større end nogen af dem havde forestillet sig.
 
Som altid, når ting tager fart, er der 1000 ting som skal koordineres og det har derfor været en meget turbulent tid for de to gutter. Næsten al fritid er gået i klubregi, hvadenten det har været arbejdet med registrering af de mange medlemmer, opbygning af hjemmeside eller kontakt til TV og presse.
 
 Lars E. Jensen fortæller, at alle Puch og Tomos entusiaster er velkomne i klubben. Tomos var jo en forklædt Puch fremstillet i Jugoslavien, men opnåede i visse egne af landet stor popularitet. Nostalgien er det bærende element i klubben og det er íkke et krav, at man nødvendigvis ejer en Puch eller Tomos. Bare interessen er til stede. Klubben tilbyder i øvrigt en lang række tillægsydelser, som kan studeres nærmere på hjemmesiden.
 
Klublivet er også handel med reservedele og teknisk assistance. Derfor giver hjemmesiden også mulighed for at medlemmerne kan hjælpe hinanden indbyrdes og udveksle erfaringer. Allerede nu fornemmes en god klub-ånd i et godt netværk, hvor medlemmerne nærmest føler sig i familie med hinanden. I hvert fald er omdrejningspunktet ikke til at tage fejl af.
 
Puckklub.dk er et godt eksempel på, at Internettet rigtigt anvendt, kan være en særdeles slagkraftig måde at markedsføre en aktivitet på. For yderligere at skabe interesse, har klubben igangsaten lodtrækningsaktivitet blandt medlemmerne. Præmien er ikke det rene pjat.
 
Faktisk står der en kanonflot urestaureret Puch Monza fra 1976 og venter på en ny ejer. Hertil kommer 1 års forsikring, 1 års gratis medlemsskab af Puchklub.dk, en ny godkendt styrthjelm samt Jens Jessens bog "Overhaling i 3. gear". Alt i alt - en utrolig flot præmie som bortloddes den 31. marts 2007.
 
Alle med fuldgyldigt og betalt medlemsskab deltager automatisk i lodtrækningen.
 
Ønsker du nærmere information om denne nye klub, klik da ind på www.puchklub.dk eller kontakt Niels eller Lars på telefon 75 92 14 02.
 
KNALLERT Journalen ønsker den nye klub god vind fremover.
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv