Hej alle!

 

Her en lille historie fra den virkelige verden - der startede med, at jeg skulle gå så gruelig meget igennem og til sidst ende lykkeligt trods alt!

 

Det startede med, at jeg og konen kom ud til kolonihaven og da jeg så, at døren var låst op og reservenøglen sad i, blev jeg mistænksom - ind og checke efter... men der manglede ikke andet end et par batterier, mærkeligt!

 
 
Puha - vi er sluppet billigt, måske bare en der fandt ly for natten.
Jeg bevægede mig udenfor og her undrede det mig, at jeg fandt grensaks, flere nedstrygere og knallertlåsen på jorden... !?!
Hva faen låsen er låst op og .... men men !!! MAXIEN ER JO VÆK !!
 
24-11-2006
Af medlem
Tom Hansen
 

Et arvestykke

Så var det den de var ude efter, satans yngel havde været på færde - dog må jeg gi' dem, de havde fundet reservenøglen til huset i redskabsskuret, herefter er de gået ind i huset og fundet ekstranøglen til Maxien og altsammen uden, at ødelægge noget undervejs. Der reddede de livet - altså hvis jeg nu skulle finde frem til den/dem. Sørgeligt var det nu, da maxi'en er gået i arv fra havens tidligere flagmand - der døde sidste efterår, en prægtig mand - så den havde jo affektionsværdi.
 
Vi brugte flere timer med at køre gade op og gade ned - men det var jo som at lede efter en nål i høstakken. Klokken 15.00 samme dag kørte vi forbi Gladsaxe Politi og meldte maxien stjålet - så var det da gjort rigtigt.
 
Hende der tog i mod anmeldelsen smilede lidt skævt, da hun fandt ud af det var en gammel knallert jeg "gad" melde stjålet, forventningerne var nu heller ikke for store fra min side.
 
Så sker det utrolige kl. 18.30 lige under madlavningen ringer mobilen "Ja godaften! Det er politiet - du har meldt en knallert stjålet og den står vi med, nede ved Herlev Hospital. Den ser godt nok lidt anderledes ud end du har beskrevet i anmeldelsen!".
 
Jeg blev fyr og flamme og fik konen til, at køre mig ned forbi, hvor politiet stod med en 14 årig purk og et stk. Maxi.
 

Gensynet og to skuffede betjente

Jeg kiggede på den og i mørket var det svært at se helt i detaljer, men knallerten var ændret i en sådan grad, at jeg i første omgang sagde " det er sgu ikke min Maxi, jeg kan slet ikke genkende den". Betjentene blev helt skuffede i blikket og spurgte om det nu også kunne passe, da stelnummeret som jeg havde oplyst passede med knallertens.
 
Jeg kiggede nærmere og pludselig " Jo vent lidt, der er et nyt baghjul på og plastikclipsen der holder speedometerkablet på plads jo den er sgu god nok alligevel, men det er da utrolig at de har nået at gøre den så ukendelig på så kort tid.
 
Maxien var nu ændret fra sin originale røde maling med original staferinger til en "brian" model, med sort stel, hvide skærme og mejerikassen pillet af. Speedometer kablet, bremsekablet til baghjul og sidespejlet var ødelagt, men alt i alt er det nu billigt sluppet da vi jo fik maxien tilbage.
 
Jeg sender en tanke til Gladsaxe Politi, jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at min henvendelse ville bære frugt, men den ros skal de have !
 
Jeg har desværre ikke billeder af maxien inden den tog på ufrivillig strejfetur, så I må nøjes med billeder af den, efter den havde været udsat for unge grafitti malere!
 
Hilsen til alle - og stor tak til Gladsaxe Politi
 
Tom Hansen
Høje Gladsaxe
2860 Søborg
 
 
Topbilleder er hentet med tilladelse fra www.politi.dk - arkivbilleder
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv