Et fantastisk Garagemøde hos vort medlem Ivan Pasgaard, der nærmest havde bygget virksomheden Gjern Autolakering om i dagens anledning.

 

Både værksted og kontorer var indrettet som udstillingshal for de mange gamle og ekstrem flotte veteranknallerter.

 

Ivan, hans kone Anchalee, datteren Meeny og 'svigersønnen' Jacob Kristensen, havde alle gjort et flot stykke arbejde, der mærkbart var en udløber af Ivans runde dag i februar 2007

 

PuchKlub.dk var, som alle andre, inviteret til garagemødet hos Ivan og hans kone Anchalee Pasgaard. Vi vil samtidig ønske Ivan tillykke med fødseldagen!

 

 

Gjern Autolakering

Værksted og kontorer osede af kvalitet og god stemning - og der var knallerter, stumper og masser af god mad. De ca. 40-50 deltagere sugede næsten al energien ud af de flotte maskiner, som Ivan gennem tiden har sat i stand og som var linet op i værkstedet - den ene flottere og mere interessant end den anden.

 
Ivans kone Anchalee, der også stod for servering af kaffe, the, øl og vand samt mange forskellige sandwhiches, er klar til at køre ture sammen med 'gutterne' på sin Post-Puch.
 

"Berømtheden" Ivan

I stort set hele landet er Ivan Pasgaard kendt for de ekstremt flotte resultater, når det gælder restaurering af veteranknallerter.
 
Nedenstående billeder, som der kan klikkes på, taler for sig selv.
 
Tak for en god dag til Ivan fra
Niels og Lars
PuchKlub.dk 

 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv