17-03-2007 - Messe og Stumpemarked i Herning

PuchKlub.dk mødte blandt andre Alex Schou Jensen fra Veterania Forlaget Classic og Michael Schrøder. 

 

Mit indtryk er, at Stumpemarkedet i Herning Messecenter ikke er nær så godt besøgt som tidligere. Selv om der var mange besøgende, så var der adskillige tomme stadepladser i de mange haller. Det undrede mig faktisk meget, da den generelle opfattelse jo er den, at Herningmessen normalt er mere eftertragtet end den, der snart er i Fredericia.
 
På min fortvivlede og pressede vandring gennem hallerne, mødte jeg flere af vore medlemmer - blandt andet Torben Christensen, Sjørup og René Moesgaard Jessen fra Janderup.
 
/Red. PuchKlub.dk
LEJ
 
Spørgsmålet om Messen stillede jeg blandt andet til Alex Schou Jensen og senere til Michael Schrøder, der begge er medlemmer i PuchKlub.dk
 
Michael Schrøders:
"Stumpemarkedet i Herning vil jeg kalde et 'stille stumpemarked'. Mit indtryk er, at det trods alt er bedre end det i Fredericia, når man ser på stumper til knallerter. Det er her 'nørderne' kommer - dem der ved, hvad de går efter.
 
Stumpemarkedet i Fredericia er mere familieagtigt og der er meget fokus på veteranbiler og motorcykler.
For mit eget vedkommende kan det slet ikke betale sig at slæbe stumper med på markederne mere, men det er jo altid hyggeligt at hilse på folk - og specielt på de andre medlemmer i PuchKlub.dk, som jo ofte er at finde på Stumpemarkederne."
 
 
Alex Schou Jensen:
"Det var meget stille på messen i Herning Lørdag den 17-3-2007, og efter en snak med andre udstillere, er mit indtryk, at de heller ikke havde den samme travlhed som tidligere.
 
Vi var i løbet af dagen på udkig efter en god stand til næste gang, og ved gennemløb af de forskellige stadepladser, opserverede vi at der var mange tomme stadepladser. Det er altså ikke kun de besøgende som er blevet væk denne gang, men også udstillere. Det er meget muligt at Herning har toppet pga. de proppede haller, med udstillere og besøgende, men det er efter min mening helt naturligt. Når besøgende og udstillere hverken kan komme frem eller tilbage, søger de andre steder hen, som i dette tilfælde er messen i Fredericia. Den vil højst tænkelig vokse de næste år, og Herning blive mindre. Lige indtil det igen bytter rundt, så Herning igen bliver godt besøgt. Det er ikke så længe siden jeg havde en telefonsamtale med en kunde, og han sagde, efter jeg spurgte om han kom til Herning: Jeg gider sku ikke Herning mere, der er pakket med mennesker, og folk med barnevogne.
 
Jeg har altid været glad for Messen i Herning, det skal nok blive godt besøgt igen, og i finder også Veterania der næste gang.
 
www.veteran.dk, findes et indlæg i debatten, som dog stadig ikke er blevet besvaret. Jeg har kigget på det flere gange, og undret mig over hvad der er gået galt for denne udstiller. Indlæget har følgende overskrift:
Fredericia Messen kun for venner og sælger med penge.
 
Noget tyder på Fredericia er fuldt booket, og de måske har været nød til at afvise nogle af klubberne. Jeg kender som sagt ikke baggrunden, det er udelukkende mine egen fortolkning af henholdsvis Herning og Fredericia.
Alex Schou Jensen - www.veterania.dk"
 
Denne artikel kan kommenteres i PuchForum, hvor vi meget gerne vil høre din mening om dette.
 
/red. PuchKlub.dk
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv