Denne gang handler det om

 

Endelig lidt luft igen

Vi har i PuchKlub.dk haft utrolig meget at se til - dels vedrørende arbejde og dels i det private; men også i PuchKlub.dk sker der hele tiden noget nyt.

 

Først et lille tilbageblik

Vi startede år 2007 med at lægge de sidste kræfter i herlighederne omkring Messen, Stumpemarkedet og dermed Monza'en, som jo blev vundet af Henrik Knudsen fra Rask Mølle.

 

Lidt aktuelt og meget om fremtiden

Niels har været på jagt med indkøbsvognen og vore medlemmers kontigenter, og er rigtig godt igang med at samle stumper sammen til næste års udlodning - en PUCH VZ50. Valget er ikke helt tilfældigt - det er nemlig også resultatet af alle de mails vi har modtaget fra de medlemmer, der har indsendt DERES mening om, hvad drømmeknallerten for dem er.

 

Red. PuchKlub.dk

 

Allingåbro Motorfestival lørdag den 19. maj 2007

På grund af vore travle hverdage, kommer denne vigtige invitation desværre MEGET sent - men vi håber alligevel på, at det kan lykkes at samle en del deltagere...

 

PuchKlub.dk er blevet inviteret til at deltage i Allingåbro Motorfestival på lørdag den 19. maj.

 

Motorcykelklubben Grund MC i Allingåbro og Titty Twister Racing også Allingåbro har i nogle år arrangeret Allingåbro Motorfestival.

 

Festivalen byder på mange forskellige ting: dragracing på Hovedgaden for motorcykler, opvisning af pocket bikes, go carts, cross, Top Fuel model-biler, amerikanerbil udstilling, traktortræk og meget mere.

 

Vi kunne godt tænke os at vise endnu mere, der har med motorer at gøre, f.eks. veteranknallerter, og derfor kunne vi tænke os at invitere jer i Puchklubben til at komme og udstille jeres Puck-knallerter. Mange af os startede vores motorcykelkariere på knallert og flere har f.eks. haft den legendariske 3-gears Puch.

 

Jeg håber det har jeres interesse. Det sker lørdag den 19. maj på Hovedgaden i Allingåbro og der plejer at komme cirka 3.000 tilskuere til arrangementet.

 

SEND OS EN MAIL ELLER KONTAKT OS PÅ TELEFON SÅ HURTIGT SOM MULIGT, SÅ VI KAN FÅ SKREVET FOLK OP!

 

 

PuchKlub.dk 

Næste nyhedsbrev

 
I løbet af nogle ganske få dage udsender vi igen et nyhedsbrev omkring to andre arrangementer, der løber af stablen i Juni måned.
 
PuchKlub.dk

 

 

Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv