Lillebæltløbet den 2. juni 2007 med Veteranknallertklubben AKTIV - en rigtig god dag med MANGE overraskelser - også for Kronprins Frederik!

 
Jeg havde igen i år tilmeldt mig det populære Lillebæltløb, der er arrangeret af 'Veteranerne' Børge og Børge fra Veteranknallertklubben AKTIV i Fredericia.
 
Nedenstående er, hvad jeg fik ud af at være sammen med de to nævnte 'herrer' lørdag den 2. juni - for KUN 70 kr.
 
  • Morgenkaffe med rundstykker og alt dertilhørende
  • Royalt besøg af Kronprins Frederik
  • En god tale af John Bech Hansen
  • Et flot og lækkert måltid mad
  • Reparation af en 2 PUCH knallerter
  • Kaffe, the, øl og sodavand
  • 300 kr. i lommen
  • Overvågning af Politi
  • Kaffe og kager samt Gammel Dansk
  • En rigtig god dag og samvær med mange dejlige mennesker
 
  
TAK til Børge og Børge for en godt tilrettelagt køretur med Veteranknallertklubben AKTIV.
 
TAK til deltagerne, der ALLE var med på lidt sjov og dermed gjorde dagen og stradbasserne til en dejlig og mindeværdig oplevelse!
 
TAK til sponsorerne for husly, kaffe og sodavand!
 
En speciel TAK til John Bech Hansen, der igen viste, at Fredericia Kommune er helt med i front, når det gælder Kultur og Fritid.
 
Det er SYND, at 'Børgerne' kun arrangerer én tur om året - de er nemlig RIGTIG gode til det! 
 
Af Lars E. Jensen
PuchKlub.dk
 
 
 
 
 
 
 

Morgenkaffe, rundstykker og ROYALT BESØG af Kronprins Frederik

 

Vi mødtes på parkeringspladsen ved Vestcenteret i Fredericia, hvor Børge Stavensø og Børge Schmidt tog imod os. Her betalte vi det lille beskedne beløb for dagens middag. 
 
Herefter blev vi dirigeret op foran Danske Bank, hvor Tove Lindman og Dorit Christensen fra Danske Bank stod og serverede varm morgenkaffe og rundstykker.
  
Klokken var ca. 9.00, da kaffen blev serveret og ganske kort efter fløj Kronprinsen i helikopter hen over hovedet på os. Det står hen i det uvisse om han ville have deltaget i Lillebæltløbet; men han havde i følge Børge ikke tilmeldt sig turen. 
 
 

John Bech Hansen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Fredericia startede Lillebæltløbet

Efter kaffen og rundstykkerne fik vi et par ord med på vejen af John Bech Hansen der, som mange andre ærgrer sig over, ikke har beholdt sin PUCH knallert fra drengeårene.
 
Han kunne have fortalt mange historier fra den tid; men nøjedes med at udtrykke sin glæde over, at der var så mange 'specialister' samlet omkring nostalgi og traditioner, der er med til at styrke kulturen og dermed passer godt ind i Fredericias profil på dette område.
 
John Bech Hansen glæder sig over, at Lillebæltløbet er blevet en årlig tilbagevendende begivenhed.
 
Hermed lød startskuddet og turen startede mod Herslev Kirke, hvor der blev holdt en lille opsamlingspause. 
 

Turen til Herslev Kirke

Kort efter start havde jeg lidt bøvl med benzintilførslen på min VZ50, en anden havde problemer med en utæt tank og en tredje med køling ved tændingsanlæget. Selvfølgelig var alle tre maskiner af mærket PUCH; men som de fleste PUCH-kørere ved, så skal der ikke meget til, før PUCH'en kører igen.
 

Trekantens Fritidsværksted

Hos Kaj, der står for den daglige drift af værkstedet, blev der serveret kaffe, the, øl og vand. Det var også her jeg fik renset mit benzin-filter og her, at Kim Fogeds benzintank blev tætnet.
 
Kaj har gennem mange år har arbejdet med alle former for køretøjer, og fik hurtigt repareret  tanken på PUCH Flagskibet.
 
Jeg kender i øvrigt Kaj fra min tid som buschauffør; men det er en anden historie.
 
 
 

 

  

Overraskelsen
På et tidspunkt så jeg et par yngre mænd gå rundt og kigge nøje på knallerterne, der var opstillet foran værkstedet. Jeg vidste på daværende tidspunkt ikke, at den ene var Kajs søn, Nicki på 30 år, der bedømte knallerterne.
 
Han og kammeraten gav point efter stand, bedst restaureret, flotteste lakering og dem, der var mest originale.
 
 
 
 
 
 
 
 

På førstepladsen var Jensens PUCH VZ50 fra 1969 og på anden pladsen Elses Mobylette, som hun og Christian fra Herning har sat i stand - klik på billedet!

 
For dem der ikke ved det, så kan jeg takke Niels Teilbæk for den flotte og suveræne førsteplads, da det er ham, der i 2005 / 2006 har restaureret min knallert!
 
Første præmien var på 300,00 kr. og anden pladsen var på 200,00 kr., så både Else og jeg var selvfølgelig kommet på 'den grønne gren' - og sikke mange venner vi lige pludselig fik...
 
Udover dette, blev der uddelt mange andre præmier, men det var selvfølgelig en overraskelse og et godt tiltag fra 'Børgerne'.
 

 

 

 

Turen gik nu videre til Gammelby Mølle, der oser af nostalgi og duften af rigtig god mad

Jette Lange, der i øvrigt også er medlem i PuchKlub.dk, havde tilberedt dagens måltid.
 
Der blev kort efter ankomsten serveret sovs, kartofler, asier og dansk bøf med bløde løg, øl og vand - og der var rigeligt af det hele. Hvis nogen gik sultne fra bordet, så var det bestemt deres egen skyld.
 
Efter den gode middag, gik vi ud og kiggede på omgivelserne.
 
Du kan se flere øjebliksbilleder fra  Den Gamle Vandmølle her...
 
 

I trygge rammer

Efter en god lang pause på Den Gamle Vandmølle, kørte vi over Egum mod Rema 1000, der ligger på Indre Ringvej i Fredericia. Her blev der serveret øl og sodavand alt imens politiet overvågede.
 
"Børgerne" forsikrede os dog om, at det ikke var os politiet var på udkig efter; men de var nu alligevel tæt på - og som det fremgår af billedet, så kunne de heller ikke holde øjnene væk fra de gamle veteranknallerter - omend på behørig afstand.
 
Men der var en hel del mennesker henne for at kigge på de gamle flotte maskiner, der tiltrak sig stor opmærksomhed hos Rema 1000.
 
 
 

Hyggelig afslutning hos CykelService på Venusvej

Turen gik videre mod CykelService på Venusvej, hvor Kai havde sørget for kaffe, kager og Gammel Dansk.
 
På Kais veludstyrede værksted gik snakken lystigt og der blev kigget rundt på både værksted og lager.
 
 

 
Der mangler bestemt ikke noget hos Cykelkai, som stedet også kaldes.
 
Her ses to trætte kørere, der blev enige om, at de havde fået rigelig med frisk luft for én dag - men de var nu lige så enige om, at det havde været en rigtig god tur - og indbringende, kom det fra Else (tv).
 
  
Efterskrift:
Jeg kan KUN opfordre ALLE vore medlemmer i PuchKlub.dk til næste år, at tilmelde sig Lillebæltløbet - det er et rigtig godt og hyggeligt løb, som 'Børgerne' til dato har formået at arrangere og gøre vellykket, som deltagerne bestemt er med til at gøre attraktivt!
 
For mig selv kan jeg allerede på nuværende tidspunkt sige, at jeg har tilmeldt mig løbet den første lørdag i Juni 2008!
 
Red. LEJ
PuchKlub.dk
 
 

Relevante links:

Danske Bank: www.danskebank.dk
John Bech Hansen: John Bech Hansen
KopiService Fredericia - www.kopiservice.dk
Gammelby Mølle: www.gammelby-moelle.dk
Veteranknallertklubben PuchKlub.dk: www.puchklub.dk
CykelService: www.cykelservice.dk
 
 
Her kan du se billederne fra dagen
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv