Denne gang handler det om tilmelding til hyggetur og ændring på hjemmesiden PuchKlub.dk

 

KLAR TIL START...

Sommerferien er for vores vedkommende veloverstået, og vi er nu klar til næste runde af afslapning, nemlig køreturen i Kolding-området, som vi kalder "Skamlings-løbet".

 

Før ferien udsendte vi en invitation til alle om at deltage på køreturen, der nu er helt fastlagt - og endnu engang - alle medlemmer der deltager, er samtidig med i lodtrækningen om en ny knallertlift!

 

Tid: Lørdag den 18. august kl. 09:00 Sted: På parkeringspladsen, med indkørsel fra Fynsvej / Mindevej. Parkeringspladsen ligger langs med Jernbanen, ved den gamle Rutebilstation i Kolding.

 

Vi holder ind på hjemturen og spiser på Den Gamle Grænsekro, der ligger på den gamle hovedvej ved Christiansfeldt, hvor vi har bestilt Dansk bøf med spejlæg, kartofler og tilbehør.

Pris pr. person er kr. 86,00 + drikkevarer.

Der afregnes individuelt med Kromutter.

 

Tilmelding til turen med spisning se nedenfor...

 

Red. PuchKlub.dk


Tilmelding til løb via hjemmesiden

Efter beslutningen om at trække lod blandt de medlemmer, der deltager i løbene, har vi nu fået lavet en tilmeldingsmulighed, der er meget nemmere at administrere for alle parter.
 
Man klikker sig ind på hjemmesiden, vælger den tur man vil tilmelde sig og udfylder skemaet med navn, telefonnummer og e-mail-adresse.
 
 
Red. PuchKlub.dk
 

Ændring i PuchForum

Vi fik på et tidspunkt en mail fra et medlem, der ønskede sig mulighed for at indsætte et billede sammen med indlæg i PuchForum.
 
Vi synes det var en god idé og tog ham på ordet.
 
Der er nu mulighed for, at man kan indsætte 2 billeder pr. indlæg.
 
Tak for idéen og tilbagemeldingen.
 
Red. PuchKlub.dk

 


Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv