Pas på når du handler med udlandet!

 

VeteranPosten har fundet det rigtigst at orientere dig omkring en svindler, der tilsyneladende er på spil.

I de 1½ år VeteranPosten har været på nettet har vi tilsyneladende- og heldigvis været forskånet for forsøg på fup, svindel og humbug. 

 

Denne tid er desværre forbi!

 
Vi er netop blevet bekendt med, at nogle af vore annoncører har modtaget en henvendelse fra England om køb af forskellige effekter. Desværre er der dog lige den lille - ikke uvæsentlige krølle på ordrerne – at han skulle modtage en check der er godt 20.000 kroner større end som det køberen skal betale, og det overskydende beløb skulle så tilbageføres.

Denne form for svindel er desværre bekendt. Den Blå Avis, Bilbasen og QXL kender allerede problemet og nu også os.

Fremgangsmåderne er forskellige, men går ud på det samme; nemlig at snyde og bedrage. Den mest almindelige form er, at en udlænding, typisk en englænder ”der kommer til” at sende en check i Euro og undskylder mange gange, at han var kommet til at skrive Euro frem for Danske Kroner, og om man ikke vil være så venlig at overføre forskellen – der som regel er mange tusinde kroner – til hans konto eller til en bekendt (som regel i Afrika) han skylder nogle penge.

I de tilfælde vi i dag den 20. august har hørt om udgiver køberen sig for at være Dr. Charles Weber med mailadressen chweber7@gmail.com eller chweber7@trashmail.net

Vil du læse mere kan du trykke på linket her:

Så vær på vagt ved udenlandske købere!

Med venlig hilsen
VeteranPosten
Steen Jørgensen


Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv