Stumpemarkedet i Dronning Margrethe Hallen den 20. og 21. oktober 2007

 

Stor stand, flotte Veteran PUCH-knallerter, fire godkendte lifte - og ikke mindst, nogle ihærdige PUCH entusiaster, der til hverdag kaldes "udadvendte" flotte fyre!

 

Der var MANGE besøgende, masser af snak - og kaffe i 'stride strømme'!

 

Messen var rigtig godt besøgt og PuchKlub.dk har stadig stor succes, med tilgang af adskillige nye medlemmer! Interessen for de gamle PUCH knallerter er stadigvæk stigende og vi gør hvad vi kan for, at holde interessen vedlige.
 
Vort budskab på messen var denne gang:
Meld dig ind i PuchKlub.dk og deltag i lodtrækningen om en RØD PUCH VZ50, der bliver udloddet i det kommende forår! Det er Jes Holtsø alias Børge fra Olsen Banden, der i det kommende forår udtrækker vinderen.
 
Lørdag morgen
- klokken var KUN halv otte, da Niels tog imod Torben Christensen (blandt PUCH entusiaster bedre kendt som "Onkel Torben"). Han havde taget 2 af sine mange flotte PUCH veteranknallerter med til udstilling på Messen.
 
Torben er jo altid tidligt på den, når det gælder stumpemarkeder, hvilket jo ikke er så mærkeligt, da han altid har gang i et eller andet PUCH-projekt.
 
Med stumpemarkeder gælder princippet: Først til mølle...!

 

En større stand

Vi havde lejet en noget større stand end sidste gang. Denne gang var standen på 18 kvadratmeter, og vi havde igen - til den ene side, de mest hyggelige og venlige 'naboer', man kan tænke sig. Det var Lars og Annette Bonnevie, der står for Bonnevie MG Import. Læs evt. mere på deres hjemmeside: www.bonnevie.dk
 
Annette sørgede konstant for, at vi havde kaffe i kanden - trods alle de andre gøremål, som hun havde på deres egen stand. Naboen til den anden side var 'Ulle', som de fleste af vore medlemmer kender. Ulle var, som han altid er - hyggelig og fuld af humor, så PuchKlub.dk var i rigtig godt selskab, hvilket også var med til at gøre week-enden til en god oplevelse.
 
 
Vi havde, som sagt, rigtig god plads på standen til at udstille 4 flotte PUCH'er, der var opstillet på lifte fra MCCom.dk
 
Den ene knallert var en rød PUCH VZ50, der ikke er restaureret; men til gengæld i en meget flot stand. Hermed tak for lån til Ulrich, der er ét af vores mere aktive medlemmer.
 
De næste to PUCH'er var stillet til rådighed af 'onkel Torben'. Den ene var en flot istandsat 'post-PUCH', som MANGE gæster var MEGET interesseret i - den anden var en PUCH MS50 fra 1954 - et virkeligt 'pragteksemplar' af
sin slags!
 
 
Den fjerde PUCH-veteranknallert var LEJs PUCH VZ50 fra 1969, som STADIG er et stort tilløbsstykke.
 
ADSKILLIGE fædre, der kom forbi, sagde til børnene: "Det var så'n én far kørte på, da han var dreng - fuldstændig magen til"... - "I kan tro, at det var tider...!
 
Veterania.dk
Alex og Mona fra Forlaget www.veterania.dk var selvfølgelig også på messen. Veterania.dk har altid de sidste og mest spændende bøger om Veterankøretøjer.
 
Mangler du en bog om Veteranbiler, Veteranmotorcykler eller Veteranknallerter, så kontakt Alex - han er altid i front med dette.
 
Det var også Veterania.dk, der gjorde os opmærksom på, at den populære bog "Overhaling i 3. gear" af Jens Jessen, var kommet på udsalg.
 
Som vi adskillige gange har skrevet til Jer, så er netop DENNE bog et absolut MUST, når man i et eller andet omfang interesserer sig for veteranknallerter.
 
 
PUCH og Tomos knallerter har i bogen fået en meget stor omtale, hvor der i øvrigt også er et rigtig godt billede af 'onkel Torben' og en del af hans PUCH veteranknallerter. Torben har i tidernes morgen givet forfatteren MANGE oplysninger vedr. PUCH-knallerter.
 
Forlaget har ikke planer om at trykke den igen, så hvis du endnu ikke har fået den, så kan du måske alligevel nå det - klik her... www.veterania.dk
 
 

Beachwood-Racing.dk

Der er igen en meget stor interesse for motorcykler fra Flemming Nyborgs forretning i Andkær ved Bøkop. Flemming er også PUCH entusiast og selvfølgelig medlem i PuchKlub.dk!
 
Flemming har nu, endelig, fundet tid til at blive færdig med sin egen PUCH VZ50. Det siges, at han nu er gået i gang med et andet privat PUCH projekt - men det er endnu ikke bekræftet!
 
Flemming er i hvert tilfælde meget 'hooked' på, at deltage i vore fælles køreture og arrangementer i 2008.
Vi glæder os til at høre mere fra ham.
- klik  evt. ind og se hans hjemmeside her... www.beachwood-racing.dk
 
 

Knallert og motorcykel lifte fra MCCom.dk

Endnu engang kan vi takke Johnny fra MCCom.dk for lån af knallert- og motorcykellifte til de PUCH veteranknallerter, som vi havde med til udstilling på messen.
 
Knallerterne står på den måde både sikkert, højt og de præsenteres RIGTIG flot. Det har mange af de besøgende på messen givet udtryk for. Det er også gået op for MANGE, at en god og solid knallertlift ER ET MUST, når man selv restaurerer eller reparerer knallerter / motorcykler.
 
Som vi jo alle ved, så er der ingen af os, der bliver yngre. Knæ, ryg og 'stor mave' er et konstant tilbagevendende problem for de fleste. Derfor er knallertliften ved at være en stor efterspørgsel.
 
Er du medlem i PuchKlub.dk, så klik dig ind og check kvalitet og pris, FØR du kontakter Johnny for et godt tilbud på din knallert eller motorcykellift - husk også at oplyse, at du er medlem i PuchKlub.dk - så du får en rigtig god pris!
- klik her og se udvalget: www.mccom.dk
 

Veteranforsikring Danmark

- en nicheafdeling i Thisted Forsikring g/s

Ole Højgaard var selvfølgelig også med på Messen. PuchKlub.dk har et rigtig godt samarbejde med Ole, der heller ikke havde problemer med at markedsføre PuchKlub.dk på sin stand. Vi fik lov til at hænge den store plakat for næste års lodtrækning op ved siden af Oles veteranbil, så hermed en stor tak til Ole for det.
 

Veteranforsikring Danmark - Vi undrer os i PuchKlub.dk!

MANGE af de besøgende på vores stand MÅBEDE, når vi talte om forsikring på knallerter, der er mere end 25 år gamle. Check priserne og fordelene på www.veteranforsikringdanmark.dk
 
 

Alt i alt var det en god messe

Der var mange interesserede besøgende, og klubben har efterfølgende fået en del nye medlemmer rundt i det ganske land.

 
Vi fik besøg af - og en god snak med, forfatter Jens Jessen ("Overhaling i 3. gear") og selvfølgelig med journalist Steen Jørgensen fra VeteranPosten.dk
 
 
Hermed en stor tak til alle, der besøgte vores stand; men en speciel tak til Torben Christensen og Ulrich Thorup, der begge aktivt deltog på standen. Det var hyggeligt at hilse på de mange medlemmer, der kiggede forbi og fik en lille 'PUCH snak'.
 
Vi glæder os allerede til næste Stumpermarked i Fredericia, der afholdes den 8. og 9. marts 2008
 
 
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv