Tillykke til medlem Preben Hansen fra Jægerspris, der blev den heldige vinder af knallertliften, som PuchKlub.dk trak lod om tirsdag den 30. oktober. Her ses Preben (tv) sammen med Lars, der "overrækker" liften.

 

PuchKlub.dk har senere modtaget en historie fra Preben, som du kan læse herunder.

 
 
Af Preben Hansen, Jægerspris
Jeg var den heldige vinder af knallert-liften, som jeg ved, jeg vil få meget glæde af, da jeg efterhånden har en del projekter stående, der snart skal udføres.
 
Det hele startede i 1966, hvor jeg købte en PUCH VS50 L med forkromet tank og "madkasser" på bagskærmen. Lygtehuset havde to små lygter, en på hver side af standard-lygten. Stellet var lysegrønt, tanken, lygtehuset og madkasserne var kremfarvede - og så havde den lukket kædekasse. Der var 2 hånd-gear og der var kickstarter - en rigtig flot sag!
 
Jeg kørte på den i to år og fik derefter bil, hvorfor min puch var yt og blev solgt (snøft). Herefter gik der mange år hvor mine tanker ikke indeholdt navnet Puch.
 
Men i 1986 da mine drenge var kommet i knallertalderen, faldt jeg over en gammel MS 50 med 2 gear, men den ville ingen af mine drenge køre på. Jeg valgte alligevel og beholde knallerten, der var forøvrigt en hel trailer med reservedele med til Puch. Da jeg ikke på det tidspunkt ikke havde tid, til at beskæftige mig med dette, valgte jeg at lægge alt sammen på loftet, til senere brug.
 
Der lå det endnu i år 2000 hvor jeg efter en arbejdsskade som fængselsbetjent desværre som 50 årig måtte gå på pension. Jeg er i de senere år gået igang med at renovere forskellige Puch.
 

Den første en min MS 2 gear som jeg købre i 1986 med samme motor/stel nr.

 
I øjeblikket er jeg i gang med at renovere en PUCH Monza Juvel N-4X, så den kommer til at stå, som da den gled ud fra fabrikken.
 
Jeg har købt følgende PUCH'er - og har nu en del ventende projekter, som jeg glæder mig til at komme igang med:
 

en DS50 fra 1966, står original samme motor/stel nr.

en MS 50 3 gear automatik. sammme motor/stelnr.

en MS50 super samme stel/motornr.

en Monsa N-4SSL flagskib
 
 
 

Mange PUCH hilsner

Preben
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv