Denne gang handler det om

 

ØV, HVOR ER DET SURT!

 

Jeg går forbi min VZ50'er mindst 20 gange hver dag og tænker igen på én af sidste års fælles køreture!

(billedet: Torben Andersen - Hvidsten Kro løbet 2007

 

Vi TRÆNGER VILDT til en køretur" - det rykker MEGET for at komme ud at køre. Ud at høre motoren og mærke hjulenes snurren, at føle friheden...

 

Niels og jeg er i øjeblikket ved at planlægge årets fælles køreture og vi glæder os begge to, som små børn gør det til Juleaften!

 

Har du det også sådan, så skriv til os om DINE planer for den kommende sæson - den er trods alt, ikke er SÅ langt væk mere!

 

Lad os høre fra dig...

 

Red. PuchKlub.dk

 


OG ENDELIG - to medlemmer, der har skrevet til os om DERES historie...

 

Der er kommet et par historier fra 2 af vore medlemmer
(Kan ses på www.puchklub.dk - Medlemmernes historier)
 
Der er kommet én fra Preben Hansen og én fra Johnny H. Johannson, der begge har fattet 'tastaturet' og ladet tankerne flyve 'tilbage' i tiden... - en stor tak til dem begge for de spændende fortællinger!
 
Preben fra Jægerspris, der også var den heldige vinder af sidste års knallertlift, fortæller blandt andet om tiden fra 1966, hvor han havde en PUCH VS50 L med forkromet tank og med "madkasser på bagskærmen.
 
Dernæst har Johnny skrevet til os. Mere præcist drejer det sig om en af de store oplevelser, som Johnny i 1979 havde med sin PUCH VZ50'er, hvor han var lige ved, at 'fryse sin røv og sine fingre af' på sin lange tur hjem fra kammeraten.
 
Det var en køretur på ca. 89 km. i snevejr - og det var rigtig koldt. Duften fra pølsevognen i Roskilde lokkede så meget, at han havde overset en gruppe 'mini-rockere', der havde fået øje på hans PUCH knallert!
 
Den gamle AGV-styrthjelm og handskerne ligger sikkert stadig og flyder i pølsevognen, da han blev nødt til at 'smutte' fra ballade-magerne og de varme pølser. Under flugten fra rockerne, havde den 'skide københavner' også et ufrivilligt møde med en af Roskildes bybusser!
 
Læs de to spændende historier på hjemmesiden...
 
Red. PuchKlub.dk
 


PUCH Teknik - kun for medlemmer

 

Vi har samlet, scannet og lagt en del ledningsdiagrammer ind på hjemmesiden. Det drejer sig i første omgang om diagrammer til:

 

  • Elektronisk blink og laderegulering (1977)
  • PUCH Grand Prix (1975)
  • PUCH Monza Juvel
  • PUCH Monza N50 L (1978-1979)
  • PUCH Monza N50 SL (1978-1979)
  • PUCH Monza N50 SSL Flagskib (1978-1979)
  • PUCH MS50 (uden baglysspole)
  • PUCH MS50 (med baglysspole)
  • PUCH VZ50 (med stoplys)
  • PUCH VS50
 

Log ind og se dem på hjemmesiden.

 

*VIGTIGT*

Hvis du har ANDRE ledningsdiagrammer liggende, så må du meget gerne kontakte os.

 

Red. PuchKlub.dk

 


EN UNDSKYLDNING FRA PUCHKLUB.DK

Vi undskylder ulejligheden vedr. RYKKERE

 

Vi har været nødt til at automatisere rykker-skrivelserne til de af vore medlemmer, som ikke har husket at betale deres kontingent til tiden.

 

På grund af automatiseringen er der nogle enkelte medlemmer, der har modtaget mindst 2 rykkere fra PuchKlub.dk i den seneste tid.

 

Det er selvfølgelig ikke meningen, at vi vil 'bombardere' vore medlemmer rykkere; men overgangen fra det manuelle arbejde til den automatiske udsendelse har i en kortere periode 'krydset' hinanden - derfor denne undskyldning. Vi håber på tilgivelse for dette.

 

MEN - omvendt må vi jo konstatere, at det ville være meget nemmere, hvis alle betalte deres kontingent til tiden...  ;-)

 

Red. PuchKlub.dk

 


Galleri på PuchKlub.dk - KUN for medlemmer!

 

Vi har efter lange overvejelser taget beslutning om, at oprette og indsætte et regulært PUCH-galleri for MEDLEMMER på hjemmesiden. 

 

Vi er gået igang med at samle alle informationer- billeder, tekniske data, ledningsdiagrammer, resvervedelskataloger og selvfølgelig brochurer, for alle forskellige PUCH modeller gennem tiden. Ganske enkelt: ALT!

 

I første omgang bliver det selvfølgelig PUCH knallerter; men med tiden også informationer om PUCH cykler, PUCH biler og også PUCH motorcykler. ALT bliver med tiden tilgængeligt for vore medlemmer!

 

Ja, ja - du har ret! - det VIL tage lang tid!

Det er et UHYRLIGT stort stykke arbejde med meget materiale, som vi skal have sorteret, scannet og lagt ind; men det kommer - uden tvivl!

 

NYT MATERIALE - det er dér, hvor DU kan hjælpe til!

På et eller andet tidspunkt vil vi sende en mail ud til Jer alle og høre, om I ligger inde med informationer, som vi kan få adgang til - men VENT MED AT SENDE NOGET TIL OS, da vi i øjeblikket har RIGELIGE MÆNGDER at arbejde med.

 

Det kan dog IKKE skade, hvis I allerede NU får ryddet op I Jeres 'gemmer' og gøre det materiale klart, som I måtte have liggende! På et senere tidspunkt er det jo så 'bare' at sende det... håber I forstår!

 

Red. PuchKlub.dk

 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv