Søndag den 11. maj 2008 blev en dag, som MANGE PUCH-entusiaster fremover vil mindes - i hvert tilfælde er det både sikkert og vist, at Kaj Jacobsen fra Nørresundby vil huske en helt speciel besked på telefonsvareren.

 

Det var ikke kun vejret og det gode humør, der var med os i Glumsø - men også mange PUCH-entusiaster var mødt op på Glumsø Cykel & Knallert Museum.

 

Vinderen af den flotte røde PUCH VZ50 blev fundet og PuchKlub.dk ønsker hermed

Kaj Jacobsen fra Nørresundby, tillykke

med veteranknallerten, som Jes Holtsø her sidder på.

 

PuchKlub.dk havde lejet en minibus hos Fredericia Turist, hvor Jan Bladtkramer var chauffør og dermed ansvarlig for, at både passagerer og knallert kom sikkert til Glumsø.

 

- af LEJ
PuchKlub.dk

Jes Holtsø - efter ca. 35 år er det ikke helt nemt, at finde 1. gear på en PUCH VZ50, som billedet tydeligt viser

 

En mindeværdig dag

 
Thomas og jeg startede med at få læsset knallert, veste, bøger, styrthjelm og sodavand i bussen på Chr. Winthersvej 5 i Fredericia, hvor også Ulrik Christensen og Morten Knudsen mødte op. Herefter kørte vi til Fredericia Banegård, hvor Torben Christensen og Bo Sommerby stod og ventede.
 
I alt var vi 6 medlemmer - 3 mindre end planlagt, der startede afsted mod Glumsø.
 
På turen over Fyn og Sjælland fik vi taget nogle enkelte situationsbilleder, der jo tydeligt viser, at 'det store selskab' bestemt ikke kedede sig.
 

 
Den første der mødte os i Glumsø var Ulrich Thorup, der jo har en forkærlighed for netop PUCH VZ50. Du kan læse  Ulrich Thorups PUCH-historie her på sitet. Ulrich var, sammen med sønnerne Gustav og Julius, kørt den lange vej fra Vejle til Glumsø for, at tage del i festlighederne.
 

 
På billedet til højre ses også nogle sjældenheder - PUCH motorcykler, der var sat helt i stand og meget, meget flotte. Vi får dem at se, i løbet af året, på hjemmesiden, når vi åbner for motorcykler under punktet PUCH-galleri.
 
 
Tv. ses TV2s udsendte journalist - th. Peder Johansen, der står for den daglige drift af Museet i Glumsø
 
Her ses, midt i billedet, Torben Andersen - tidligere importør af PUCH i Danmark. Det var Torbens far, O.E. Andersen, der startede det store PUCH-eventyr.
 
Forrest i billedet ses Michael Schrøder, Vejle, der igen var på 'pletten' som konferencier.
 
Jes Holtsø, der senere udtrak vinderen, fortalte en anekdote om "Turen gennem plankeværket" på en rød PUCH VZ50 i Olsen Banden filmen nr. 3 i rækken
 
Jes Holtsø i gang med at udtrække vinderen på www.puchklub.dk
 

Jes Holtsø med den samme 'skæve' holdning, som vi kender ham fra filmene...
 

 
PuchKlub.dk siger hermed TAK til ALLE, der mødte op og hjalp med, at gøre denne dag så festlig og mindeværdig.
 

En speciel TAK til:

Niels Teilbæk - der har sat VZ50'eren i SÅ FLOT stand, at vi i PuchKlub.dk er STOLTE af, at udlodde den
Peder Johansen, Glumsø Museum - for lån af museet, der dannede rammerne
Jes Holtsø - der med sit fremmøde gjorde dagen RIGTIG NOSTALGISK
Michael Schrøder - vores BEDSTE konferencier, der altid er seriøs og i godt humør
Torben Andersen - der sammen med sin kone Ulla, løftede hele arrangmentet ved sin tilstedeværelse
Ulrich Thorup - det omvandrende og kvikke PUCH-opslagsværk, der (som altid) er klar med tekniske / historiske svar
Ulle, Bo, Torben, Thomas og Morten - der var med til at gøre køreturen til og fra Glumsø hyggelig
Jan Bladtkramer, Fredericia Turist - der på en sikker og behagelig måde, sørgede for transporten
Ole Højgaard - Veteranforsikring Danmark
 
 
Som afslutning vil jeg også sige tak til Kaja og Allan Klarskov Jensen, der havde en stor pose 'PUCH-godter' med til os. Allan, der tidligere har været ansat hos O.E. Andersen A/S, fik en god snak med Torben Andersen, der i sin tid var arbejdsgiver for Allan.
 
Red. PuchKlub.dk
LEJ
 

Alle billeder fra dagen findes nedenfor 

 
 
Relevante links
 
Glumsø Cykel & Knallertmuseum - www.dckm.dk/cykelmuseum
TV2east - www.tv2east.dk
 
 
 • Nostalgi og gamle knallerter Puch-klubben holdt i dag træf og Børge fra Olsen-banden filmene kom forbi.

  Nyhedsindslag fra 2008-05-11 19:30:00

 • Knallert-nostalgi
  Se et portræt af ”knallert-fans”, der elsker PUCH-knallerten
  Nyhedsindslag fra 2008-04-20 19:30:00
 •  
  Fredericia Turist ApS - www.fredericia-turist.dk
   
  PUCH reservedele - www.puch.dk
   
  Veteranforsikring Danmark - www.veteranforsikring.dk
   
   

  Billeder fra dagen i Glumsø

  Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
  Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv