I Sommerferien 2008, besøgte vi Puch Wieser, der bor i byen Amstetten i Østrig

 

I år var vores feriemål Østrig

- der er PUCH'ens hjemland

 

Vi boede i byen Bruck, der ligger ved foden af Grossglockner i området ved Zell Am See.
 
Det er et pragtfuldt område, som praktisk talt er omgivet af store flotte bjerge. Byen er omgivet af små byer, der alle har sit eget særpræg.
 
Vi kørte selv, i bil, og var dermed helt frie af de traditionelle og planlagte turist-ture. Vi tog os derfor den frihed, også at besøge PUCH Wieser, som blandt andet Michael, Niels og Ulrik, ofte handler PUCH reservedele med. Familien Wieser bor i byen Amstetten, som
de fleste nok har hørt om i 2008 i anden anledning.
 
Klik her og se PUCH Wiesers hjemmeside:
 

Klik på billedet... - www.Puch-Wieser.at

 

Familien Wieser bor ca. 275 km. øst for
Gross Glockner.

 Her ses Thomas og jeg ved 'den lokale', hvor VZ50'eren stod

 - det var den eneste kørende PUCH vi så i Østrig - i 10 dage!

 

En lille 'spøjs' ting!

Vi var jo netop i PUCH'ens hjemland og forventede dermed også at se nogle kørende PUCH'er i de 10 dage, vi var i landet.
 
Det blev dog KUN til én enkelt!
Faktisk så vi i det hele taget ikke mange knallereter; men hver morgen så vi én, der kørte direkte til det lokale værtshus i byen Bruck, hvor vi boede.
 
Selv om det er en lang køretur, så var det en stor oplevelse, at hilse på dem og se bygningerne, hvor de foruden lageret, har et 'lille'; men flot motorcykel- og knallert museum.

 
Det er sikkert ikke alle vore medlemmer, der har handlet med PUCH Wieser; men vi skulle overbringe en varm hilsen til alle medlemmer i PuchKlub.dk - og specielt til Niels, Michael og Ulrik, der besøgte dem sidste år.
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv