Den Store Klassefest

 

PuchKlub.dk blev kontaktet af Tine Gade, der bl.a. er ansat som Tilrettelægger af programmet "Den store klassefest", som udsendes på TV2.

 

Der var 3 entusiaster, der meldte sig på banen hos Tine Gade. De honoreres med ét års forlængelse af deres medlemskab i PuchKlub.dk

 
Tak til Jan Lamhauge (Puch Maxi Plus), Michael Brylov (Puch Maxi) og Tommy Larsen (Puch MS50 Super) 
 
 

Kontakt Tine Gade fra Mastiff

Efter mange års pause kører Den Store Klassefest igen på tv2. I forbindelse med optagelserne af de nye programmer har vi brug for tre knallerter og håber at nogle fra puchklubben har tid og lyst til at hjælpe.
 
Den ene knallert, vi har brug for er en grøn Puch og fra 1970’erne eller slut ’60’erne (eller en model der ligner), mens de to andre to kan være hvilke som helst – dog ikke alt for nye. Knallerterne skal kun køre indendørs og kun ganske kort. De skal indgå i en slags leg, og tre mænd omkring de 50 år skal køre ind på scenen på dem og efter lidt snak i studiet ud igen. Hvis ejeren af knallerten er en mand på den alder og har lyst, kan han evt. selv køre ind på scenen.
Optagelserne finder allerede sted torsdag den 19.2. kl. 16.00 og slutter ca. kl. 22.00 Optagelserne finder sted på Amager i København.
 
Vi har som desværre ikke mulighed for at honorere hjælpen, men kan til gengæld love en god oplevelse og en god flaske rødvin.
 
Har du lyst til at hjælpe, kan jeg kontaktes på mobil: 20 70 20 97 eller på 35 550 550.
 
Du kan også sende en mail på tiga@mastifftv.dk
 
Tine Gade
 
 

  

Herunder kan de 3 Puch-ejere ses på scenen, hvor de instrueres af Hans Pilgaard

Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv