Den store knallertdag

Et besøg på Industrimuseet i Horsens må ikke sammenlignes med et besøg på et 'traditionelt' museum, hvor man går rundt og kigger på gamle og "døde" ting - selvom det i sig selv, kan være spændende. Industrimuseet i Horsens er, hvad jeg vil kalde et "levende" museum, der i den grad afspejler det, som datidens arbejdere oplevede i hverdagen - dem, der gør det hele muligt!

 
Af LEJ, PuchKlub.dk

 

Med jævne mellemrum startes de store maskiner op. De får lov at køre, larme og ose. De smøres og justeres - ganske som i hin forgangne dage. Det er absolut en fantastisk - og anderledes oplevelse, som kun kan anbefales. Industrimuseet i Horsens er én stor samling af nostalgi - alt inklusive - og selvfølgelig også den på 2 hjul.

 

Søndag den 1. marts 2009, var knallertveteraner inviteret til Horsens, hvor de kunne udstille deres 'kæreste eje' på Industrimuseet. Selvfølgelig blev der, via PuchKlub.dk, udsendt en invitation til dem, der kunne tænke sig at deltage.
 
Henrik Knudsen, Jens Chr Kierkegaard og jeg selv, kunne ikke stå for tilbuddet, så min PUCH VZ50 blev (igen) 'gejlet' og taget med på udstilling i Horsens, der i øvrigt også er min fødeby.
 
 
 
Her ses Henrik og Jens Chr. sammen med sine børn. Museet bød alle deltagere på et måltid mad med drikkevarer i kantinen.
 
 
 
 

 

 
 
Norbert fra Løjt Veteranknallert Museum
På min tur rundt blandt deltagerne, mødte jeg blandt andet Norbert, der selv har et lille veteranknallert Museum i den lille by Løjt, der ligger tæt ved Åbenrå.
 
Her ses Norbert med sin Wooler Sporty fra 1957
 
 
Du kan læse meget mere om Norbert og hans Museum på: www.veteraner.dk, hvor du også kan finde information om adresse osv., hvis du skulle få lyst til at se flere veteranknallerter.
 
Det var Museumsinspektør Brian Wiborg, der havde fået den gode idé, at invitere knallertveteranerne. Det var bare ærgreligt at den afdeling, hvor Danmarks Nimbus Touring for motorcykler udstilles, var lukket denne dag.
 
Danmarks Industrimuseum
Gasvej 17-19
8700 Horsens
tlf. 75620788
www.industrimuseet.dk
 
 
 
 
Der var rigtig mange forskellige knallerter præsenteret - nogle flottere end andre - og der var mere end 250 besøgende i løbet af tre en halv time!
 
Se billederne fra dagen herunder
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv