PUCH Revy 02-1967

 
Forsidebillet:
 
Det var en strålende lykkelig Dan Jeppesen, som efter sin brilliante kørsel på Ring Djursland 1 50 cc-klassen for Puch her får overrakt sejrens sølv.
 
 

Scooter-knallert - der kan det hele

 
Overskrifter:
 • Puch indfører den fuldautomatiske scooter-knallert i Danmark.
  - Automatisering er blevet det magiske ord i teknikkens vidunderlige verden. Det vil på en række punkter ændre vores hverdag, gøre det hele enklere og nemmere.
 
 • Automatisk transmission i en knallert
  - selvfølgelig først i PUCH

  - Navnlig ud fra den sidstnævnte betragtning skulle man tro, at det var noget i retning af en umulighed at indføre autotransmission på en knallert eller en scooter-knallert, men i virkligheden er tilfældet det stik modsatte: automattransmissionen i PUCH R50 kan kun betegnes som en forenkling af hele transmissionssystemet, der endda bliver mere robust og kræver mindre vedligeholdelse.
 
 • De kom - kørte - og sejrede

  - næsten som en fanfare over de internationale motorsportsløb - alpeløb og trials - nåede en serie af sejrsmeldinger frem til PUCH i Graz i dette år. Jubelen og stoltheden blandt konstruktører og i ledelse var stor og berrettiget. Efter års pause er man i 1967 gået ind i den internationale sport med en stab af trænede fabrikskørere. Resultaterne overstiger alle forventninger.

  - En strålende dansk indsats
  - Dan Jeppesen i sikker stil (billede)
 
 • PUCH VZ 50M
  - en ægte 50 ccm

  - I VZ 50M ligger en ægte motorcykelmotor af den mest moderne konstruktion. Den kraftige krumtapaksel har store hovedlejer, og der benyttes nålelejer både ved stempelpinden og som plejlstangsleje.

  - Ville det i grunden ikke være en fristende tanke, om en ung mand på 16 år kunne købe en god knallert. Når han så fyldte 18 år, kan han så blot...

  - Denne opskrift kunne unægtelig se fristende ud, men den er i virkligheden skrupforkert set både ud fra et økonmisk og et teknisk synspunkt. Den oprindelige anskaffelsespris på knallerten ville nemlig...

  Lad os foretage en sammenligning mellem knallerten VZ50 og...

 

 • Ekstra til download

  Stor A4 tegning over PUCH VZ 50 M motor og gearkasse model fra 1967
  Scannet og klar til ophæng i værksted.
 • Ekstra til download

  Stor A4 tegning over PUCH R50 motor og autotransmission model 1967
  Scannet og klar til ophæng i værksted.
 
Hent hele magasinet her PUCH REVY 02-1967
 
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv