Grundlovsdag 2009

Hvidsten Kro Turen var VIRKELIG en succes...

 

Jo, jo - udfordringer er der jo mange af; men jeg havde da ikke forestillet mig, at de kunne være SÅ store!

 
Den største udfordring ved dette års Hvidsten Kro tur var, hverken den ca. 80 km. lange tur på knallerterne, planlægningen eller prøveturen, som vi for nogen tid siden kørte sammen med 'drengene' fra Klub MS50 i Assens ved Mariager.
 
Det var heller ikke markedsføringen eller aftalen med Hvidsten Kro, der voldte de største problemer - tværtimod, så var ALLE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag morgen kl. 5.00 - Søren, toke, Thomas og Christoffer. Søren kørte i sin egen bil, sammen med Christoffer og Thomas, og de havde traileren med tøj, styrthjelme osv. 
disse ting 'lige ud af landevejen' og til at have med at gøre - takket være de gæve gutter Klub MS50 i Assens i Mariager!
 
Nej - den virkelige udfordring var, at få pakket 5 PUCH-knallerter ind i bilen. De skulle naturligvis stå MEGET tæt; men dog ikke så tæt, at de kunne 'gnubbe' sig op af hinanden på den ca. 180 km. lange tur fra Fredericia til byen Assens i Mariager. Men til sidst fik vi da pakket 2 stk. Monza, 1 stk. VZ50 og 2 stk. Maxi'er ind i bilen.
 
Torsdag aften den 4. juni, fik vi - i øsende regnvejr, pakket 'guldklumperne' sammen i bilen. Som det fremgår af billedet, så var det virkelig noget af et puslespil. 
 
Af LEJ, PuchKlub.dk
   

Klub MS50 i Assens, Mariager

Som det fremgår af billederne, så var der tænkt på ALT - telt, morgenkaffe, brød og hjælpebil - det var en RIGTIG god start på dagen - og alle tilmeldte mødte op.
 
De fleste havde virkelig shinet maskinerne op, så der var noget at se på, sparke til og 'savle' over.
 
MEN - det var ikke kun maskinerne, teltet og vejret, der var i orden - humøret var meget højt og alle var i 'hopla' til en god lang køretur på ca. 80 km.

 

 

Kaffe - en lille, men ekstra GOD detalje

På turen var der selvfølgelig også tænkt på en del små pauser.
 
I følgebilen var der øl, sodavand og KAFFE - endnu en lille detalje, der gjorde sit til turens store succes.
 
Vejret derimod - det var lunefuldt; men alligevel med os i stort omfang. Vidste vi ikke bedre, så måtte drengene fra Klub MS50 have fået en aftale i stand med vejr-guderne. Det ene øjeblik skinnede solen - det andet ja, så var det meget truende. 
 

 

  

Så brokkede én af MS'erne sig

Gas-kablet sprang midt i det hele - men hvad gør man så, når man er entusiast? Man finder da 'bare' en lille pind, binder kablet i enden af den - og kører ufortrødent videre i det smukke landskab, der jo er i området ved Mariager.
 
Samtidig, så giver det jo også vi andre en mulighed for at strække ben, sparke dæk og få en lille forfriskning.
 
 
 

 

Næste stop var Støvringgaard

Som mange sikkert ved, så løber Gudenåen ud i Randers Fjord og skoven strækker sig ind i landet. Det er her Støvringgaard, som en markant bygning ligger, midt i den smukke natur.

 

Her gjorde vi holdt - og hér kom den første 'skylle' ubarmhjertigt ned over os - men vi kunne heldigvis søge ly i garagerne i den ombyggede lade, så vi blev faktisk ikke våde - men vi fik alle fundet regntøjet frem...

 

 

 
 
Her ses den stolte ejer og PUCH-entusiasten
Kurt Christensen, Arden, med sin ny-istandsatte
og RIGTIG FLOTTE Monza. 
 

 
Trods regnen, så havde Christoffer Andersen fra
Fredericia, som altid, et stort smil på.
  

Hvidsten Kro, familien Fiil og modstandsbevægelsen

 
Traditionen tro, så gjorde vi holdt på Hvidsten Kro, hvor vi igen i år havde bestilt Danmarks bedste og vel nok mest berømte flæske æggekage.
 
I 2007 valgte vi i PuchKlub.dk, at målet med køreturen skulle være Hvidsten Kro.
 
På den måde er vi med til, år for år, at minde alle om den store indsats og det store offer, som familien Fiil og andre modstandsfolk gav os alle i Danmark.

 

 

 

Når man taber 'pusten'

Poul Erik fra Randers, startede turen på sin ny-istandsatte grønne Monza; men den tabte pludselig luft i baghjulet, så han måtte køre hjem og bytte den ud med sin PUCH MS-Super - men hvad, som han sagde: "så får MS'eren da også luft i dag! - og jeg når jo stadig både køretur og æggekage, så..." - godt gået Poul Erik!

 

 

Regn og hagl fra oven

Vi var kun lige kommet indenfor, da uvejret virkelig satte ind. Som det kan ses nedenfor, så var det både regn og hagl - i stride strømme. Men vi var jo igen heldige, at være i tørvejr mens det stod på.

 

 

 
 
Hans Lodberg fanget i et tankefuldt øjeblik. Tankerne kredser helt sikkert om hans VIRKELIG FLOTTE istandsatte PUCH - men den kan heller ikke være andet end PERFEKT
- det er jo Niels Teilbæk, der har sat den i stand, så...

 

Efter et godt solidt måltid mad på kroen

gik turen til ishuset på havnen i Mariager, hvor Torben Christensen fra Sjørup gik desorienteret rundt uden kørevest. Først troede vi Torben var blevet væk, så blev hans vest set i vandet og pludselig råbte han - "min vest blæste i vandet!"
 
På nøjagtig samme tid så vi Henrik Knudsen fodre ænderne med is. Han havde nu også taget rigeligt til sig af æggekagen, så han manglede med garanti ikke noget...
 
Alt ialt er det jo godt ænderne ikke sulter og, at Torben blev fundet - på land. Torben har nu fået en ny vest, så vi kan se ham igen!

 

 

 

Tilbage på Ellevej hos Klub MS50
Efter stradbasserne vendte alle 29 deltagere glade, mætte og trætte tilbage til klubhuset på Ellevej i Assens, hvor kaffen stod og dampede - dejligt!
 
Turen var på ca. 80 km. og tog ca. 7 timer, hvor vi alle havde hygget os ganske gevaldigt.
 
Vi samledes i teltet, hvor vi i fælleskab skulle udpege den, der havde kørt 'pænest' og overholdt færdselsloven.
 
Efter lang tids votering, ca. 1 min., blev 'vinderen' peget ud. Det var Robert Juel Jachmann, der som 'førerhund' for os alle havde rakt hånden ud når der skulle drejes. Han havde heller ikke overhalet nogen - så det måtte bestemt være ham, der vandt et lækkert sæt lange toppe til værkstedet!
 
Med dette vil vi sige alle detagere TAK for en dejlig dag og slutte denne lange beretning. Speciel TAK til gutterne i Klub MS50 - jeg glæder mig til næste år!
 
 
PuchKlub.dk

 
 

 

 

 

Nyt logo i Klub MS50

 

Desværre kan vi ikke gengive det nye logo bedre end på billedet - men, når man ser 'live', så er det i hvert tilfælde flot og præsentabelt!

 

Klik på billedet og se det i stort format...

 

Tillykke til 'drengene' i Assens!

 

 

 
 
 

 

Efterskrift og svar på spørgsmålet:

"Er Henrik født nysgerrig eller er han bare
interesseret i alt, der har med PUCH at gøre?"
 
Henrik ER faktisk nysgerrig af natur - men samtidig meget interesseret i, hvad gutterne har på hylderne i Assens.
 
Her er han fanget på 'fersk gerning' og tro mig - han havde ALLE kasserne åbne...
 
 
 
 

 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv