PUCH VZ50 Flagskib fra 1973 er indkøbt til udlodning i PuchKlub.dk

 

PuchKlub.dk har besøgt Per og, allernådigst fået lov til at købe hans utrolig flotte PUCH VZ50 Flagskib. Per bor midt i Trekants-området ved Vejle, Fredericia og Kolding, hvor han til hverdag går og hygger sig.

 
Flagskibet har været i Pers varetægt i ca. 10 år og står helt originalt. Knallerten har gennem tiden været helt adskilt og er renoveret med kærlig hånd.
 
Stellet har været sandblæst, men der er aldrig svejst i det. Knallerten har fået nye fælge, blinklys, kabler osv. osv. - men tanken er aldrig malet om, det er stadig den originale maling - og den har ikke en rids! Det skal da lige understreges, at de nye stumper alle er originale!
 
Motoren har ikke været adskilt og knallerten har aldrig kørt ulovligt, så alt i alt er det en RIGTIG guldklump for entusiaster.
 
Handlen afsluttes - og selv om Per har store tårer i øjnene, så er det nu en realitet - knallerten er købt til udlodning i PuchKlub.dk
 
 
Per med sin rigtig flotte MS50'er, der altid har stået inde.
Den tidligere ejer tillod den nemlig ikke at blive våd...
 
 
Selv om Per i dag er 41 år, en 'hård negl' og alt det, som PUCH-drenge jo er, så stod han alligevel med tårer i øjnene, da handlen var afsluttet. Men, når det kommer til stykket, så skal vi nu ikke have SÅ ondt af Per, der til hverdag går og hygger sig på sit eget lille værksted på landstedet, hvor han reparerer og retaurerer biler, motorcykler, flyvemaskiner osv.
 
Per er i tidernes morgen udlært automekaniker hos GM i Vejle, så han ved noget om de store udfordringer, der er ved istandsættelse af gamle køretøjer.
 
Men, understreger Per: "Det er kun for nære venner og bekendte, at jeg udfører disse spændende 'jobs'."
 
Per har stadigvæk sin PUCH MS50'er, som også står helt original. Den har han for en del år siden fundet hos en ældre dame, der altid havde den stående inde i sin entré - den måtte nemlig ikke være ude i regnvejr! Det ses også tydeligt, når man går tæt på - den har ikke en rustplet nogen steder!
 
Per fortæller, at han en dag blev stoppet på Horsensvej ved Vejle, hvor han var ude at lufte sin MS'er. Manden der stoppede ham, sprang ud af bilen og sagde: "- hvor har du købt den? Er de begyndt at producere dem igen? - så'n én vil jeg også have!"  
 
"Til sidst begyndte han sg* at byde på min MS'er" siger Per; "men den er ikke til salg! - noget vil jeg have lov at have for mig selv!" siger Per med et stort smil.
 

Hvorfor valgte Per så at sælge sin PUCH VZ50 Flagskib til PuchKlub.dk?

 
"Jeg har efterhånden SÅ meget legetøj, så jeg er nødt til at få lidt luft", siger Per "- men Flagskibet havde jeg dog aldrig selv troet på, at jeg ville sælge" - "men det er jo til et godt formål og jeg håber virkelig, at vinderen vil være ligeså glad for knallerten, som jeg har været!" 
 
Foruden sin MS'er, sin istandsatte Ford Mustang og sin Fiat Abarth, så har Per nu også fået fat i en Ferguson Traktor, der som alt andet er et veterankøretøj - og den er sat i rigtig flot stand. Som om det ikke var nok, så har han og hans kone en del heste på landstedet, der også har hans store interesse.
 
PuchKlub.dk siger hermed TAK til Per, fordi vi måtte købe det flotte Flagskib til udlodning. Prisen var kr. 25.000,00 - så vi håber ALLE, at knallerten ikke bliver vundet af én, der vil bruge den til 'markræs', men vil passe godt på den.
 
LEJ, PuchKlub.dk
Endnu et lille stykke flot legetøj i Pers store samling - en veterantraktor Massey Ferguson 135 fra 1973.
 
 
Klik dig ind og se nogle facts og billeder af
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv