07-08-09 - PuchKlub.dk og PUCH VZ50, Flagskib med i det kæmpestore Tvilum-Scanbirk Klassiske Show 2009, der som altid foregår i Fårvang

 
Af Lars, PuchKlub.dk
 
 
Thomas, Henrik Knudsen og jeg selv deltog fredag den 7. august i dette ekstremt store show i Fårvang, hvor der igen i år var mere end 10.000 deltagere og tilskuere.
 
Thomas havde sin Monza fra 1976 med, Henrik Knudsen sin Monza fra 1977 (vinder i PuchKlub.dk i 2007) og jeg havde selvfølgelig taget Flagskibet med - den der næste gang udloddes i PuchKlub.dk
 
Det klassiske show afvikles i tæt samarbejde mellem Dansk Vintage Motor Club og Tange Sø Veteranklub.
 
Det er nu 30 år siden Kjellerup og Omegns Motorklub første gang åbnede dørene for det store rallyshow i forbindelse med byfesten, der i dag kan betegnes som en årlig folkefest.
  
Som nævnt, så havde jeg taget den flotte PUCH VZ50, Flagskib med, hvilket også var et meget stort trækplaster. Der var konstant folk henne og 'pille', spørge, tage billeder - og selvfølgelig fortælle deres historie om, at sådan én har de også haft .
 
Det er ofte 'uhyggelige' skrækhistorier folk fortæller om: 'jeg brugte min til markræs' - 'jeg kørte den skæv med et 5.5 hestes tun' - 'min stod bare og rustede væk' -  eller den mere traditionelle: 'jeg var på værtshus og glemte at låse den - og jeg har aldrig set den siden...' - Det er fan'me uhyggeligt du!
 
Det sjoveste er dog i sådanne situationer, når 'farmand' kommer gående med lille Søren i hånden og pludselig udbryder: "NÆH... - se Søren, så'n én har far haft, da far var dreng". Samtidig er han ved at rykke armen af Søren, fordi han skal skynde sig hen og se knallerten. Efterfølgende kommer den uhyggelige historie - og dog, ikke altid. Vi mødte en gut, som fortalte, at han og sønnen faktisk HAR et par stykker stående fra 'dengang da far var dreng...!'
 

Opvisningstur

Senere på dagen skulle alle tilmeldte køretøjer køre en runde på det enormt store areal, hvor der var flere hundreder tilskuere, der kom med tilråb om, at det bare var de RIGTIGE knallertter... - det var imponerende!
 
Det var faktisk en stor oplevelse, som man ikke lige i hast glemmer. I øvrigt var det forfatter og journalist Jens Jessen, der var speaker denne dag.
 
Jens Jessen fortalte i højtaleranlægget om Flagskibet og udlodningen i PuchKlub.dk, hvilket vi er meget glade for. Tak for det Jens - jeg ved, at du også læser disse nyhedsbreve!
 
Billedet er taget lige før starten på opvisningsturen.
 
PuchKlub.dk kan kun opfordre alle interesserede i at deltage næste år - det gør vi i hvert tilfælde!
 
Tak til Tange Sø Veteranklub og til Dans Vintage Motor Club, der havde inviteret PuchKlub.dk og vore medlemmer til denne store oplevelse.
 
Relaterede links:
 
 

 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv