En mail, et billede og en ganske kort meddelelse til PuchKlub.dk fra Kim Pedersen i Næstved.

 
"Hej PuchKlub.dk
Jeg har været en tur i Thailand, hvor jeg pludselig blev inviteret med til en begravelse!"
 
"Hvis I kan bruge billedet på PuchKlub.dks hjemmeside, så må I gerne det, da jeg selv har taget billedet. I Thailand udstilles de dødes kæreste ejendele sammen med afdøde, og jeg så lige ud af øjenkrogen..."
 
Forundret og selvfølgelig nysgerrig, åbner jeg det vedhæftede billede og bliver jo da noget overrasket...!
 
Det er med blandede følelser, at jeg har skrevet dette indlæg, der handler om en skole for aids-ramte børn og for fattige børn samt en afdød skoleinspektør i Thailand; men læs nu videre og vurdér selv...
 
 
PuchKlub.dk
 
 

En speciel skole i byen Doi Law, Thailand

I juli måned 2009, besøgte Kim Pedersen, der bor i Næstved, en skole i Thailand for Aids-ramte og fattige børn.
 
Kim havde længe ønsket at besøge skolen i Doi Law og havde inden besøget indsamlet nogle instrumenter til de aids-ramte børn på skolen i Doi Law, Thailand. 
 
Arbejdet er 100% frivilligt; men både spændende og nødvendigt, siger Kim i et interview i telefonen.

Kim fortæller, at han under opholdet i Thailand boede hos en familie, der har to raske børn, der går i en anden skole end den, som han besøgte.
 

Pludseligt dødsfald

På de to børns skole døde inspektøren imidlertid pludseligt, og 'alle' blev inviteret med til begravelsen. I følge Kim Pedersen, så begraver man i Thailand folk med stort 'ståhej' og manér. Udover familie, venner og bekendte, så blev Kim inviteret med som fotograf, sammen med måske 10 journalister og fotografer. Kim tilføjer, at der til sidst var mere end 1000 mennesker samlet ved ceremonien.
 
 

Stor respekt for den afdøde og dens kæreste ejendele

 
Det lyder måske lidt mærkeligt for os i Danmark, men den afdøde ligger til 'lit de parade', dvs. i en åben kiste, så alle der vil, kan blive fotograferet sammen med hende/ham.
 
Derudover udstilles også de effekter, som den afdøde var allermest glad for, da hun/han var i live. Det kan være mange forskellige ting, såsom et ur, en cykel eller som her en PUCH motorcykel af ældre dato.
 
Vi har desværre ingen detaljer omkring motorcyklen - årstal, kubik osv., så hvis du ligger inde med oplysninger hører vi selvfølgelig gerne fra dig.
 
 
 
 
Fotograf: Kim Pedersen, Næstved
 
Besøg støttesiden her... www.aidsboern.dk
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv