Stumpemarkedet i Fredericia

17. og 18. oktober 2009

 

Som altid, så var Messen i Dronning Margrethe Hallerne et kæmpehit.

 
Det var dog anderledes denne gang, da det i følge arrangørerne, satte ny rekord, med hensyn til antal besøgende.
 
PuchKlub.dk ønsker hermed arrangørerne Solveig Tang Petersen, Peder Nielsen og Peder Fuglsbjerg tillykke med det flotte resultat - og siger samtidig TAK for en vel tilrettelagt week-end, hvor ALT bare faldt i 'hak' for os, som udstillere!
 
PuchKlub.dk
 
 
 

MAGI - eller...?

På PuchKlub.dks stand, var der konstant travlhed, dels med almen PUCH-snak, indmeldelse af medlemmer og interesserede, der skulle se og vurdere 'Flagskibet', der jo næste gang udtrækkes blandt medlemmerne i PuchKlub.dk - der skete hele tiden noget. Om det nu er magi eller blot det, at stort set ALLE engang har kørt på en PUCH-knallert vides ikke; men ALLE har altid ét eller andet at sige og ALLE på hele messen SKULLE lige hen og kigge på PuchKlub.dks stand!
 

PuchKlub.dk's stand

På standen var Morten, Henrik, Jens Christian, Toke, Ulrich og Lars - og alle 'ungerne', der jo er den næste generation af PUCH-entusiaster. Hermed en tak til dem alle, for hyggeligt samvær i week-enden, hvor vi også fik hilst på rigtig mange medlemmer - nye som 'gamle'.
 
Som det fremgår af billedet ovenfor, så fik vi uventet fornemt besøg. Det var Peder Johansen fra Dansk Cykel & Veteran Knallert Museum i Glumsø, der havde taget den lange vej over broerne, for at hilse på.
 

Dansk Cykel & Veteran Knallert Museum i Glumsø

På Museet i Glumsø, kan man blandt andet se et gammelt, men 100% komplet cykel- og knallertværksted, som Peder for nogen tid siden overtog - alt inklusive: Kasse, disk, hylder, skuffer, stumper, plakater, skilte, tøj, værktøj, filbænke - ja, selv dør og dør-skilt ind til forretningen. ALT er opstillet så flot og originalt, så man skulle tro det var løgn! Besøg museet og oplev selv det, igen at stå i en ægte cykel- og knallerforretning med værksted 'og det hele'!
Selv 'duften' af olie fra kæder og motorer er med. Peder har nu svoret, at der ikke også var spøgelser med i 'pakken' fra forretningen - men sjælen er der i hvert tilfælde!
 
 

Tilbage til Messen

- der var måske for mange 'gengangere'

 

Vi havde også denne gang en del knallerter udstillet på PuchKlub.dk's stand.
 
Morten og Jeppe havde blandt andet taget 3 PUCH Maxi'er med, der i øvrigt alle var til salg. 
 
Yderligere var der både Monza, Maxi, VZ50 og Flagskibet præsenteret - i alt 11 knallerter, men der desværre for mange 'gengangere'.
 
 
 
 
Næste gang håber vi på, at flere medlemmer vil deltage, så udstillingen kan dække flere forskellige modeller - men igen, så er alle medlemmer velkomne - med både knallerter og stumper!
 
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
 

 

Knallertlifte på MESSE-TILBUD

- der er 1 stk. tilbage til messe-pris!

 
Vi havde lånt 4 stk. knallert-lifte og solgte de 3, så der er faktisk 1. stk. tilbage til en yderst speciel pris
- men der var mange interesserede, da liftene kunne sælges for KUN kr. 1600,- (normalpris kr. 2475,-)
 

En PERFEKT lift til knallerter

- men for lille til motorcykler!

Det var hovedsageligt motorcykel-ejere, der var interesseret i liftene, der både er fikse og 'specielt billige', da man jo kan spare næsten kr. 1000,- pr. lift.
 
Vi har dog frarådet alle, der vil bruge dem til motorcykler, at købe dem til dette formål. Det er ikke fordi liften ikke kan løfte en motorcykel; men de er lige små nok til de store maskiner, der jo er brede og mange gange 'klodsede', hvilket liften ikke er bygget til. 
 
Til knallerter er de derimod dog særdeles velegnede. Liften fylder stort set ikke mere end en knallert, så den optager ikke meget mere plads i hverdagen, end knallerten selv!
 
 
Herunder kan du se liften i funktion, sammen med Maria og Henrik, der skyndsomt tog én med hjem til deres lille hygge-værksted, hvor også sønnen Mike og kammeraten Anders har gang i alle Puch'erne. Både Anders og Mike var med på Messen, hvor de tog deres tørn med hensyn til 'snak' og udlevering af brochurer og visitkort!
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave  
 
 
Hermed vil PuchKlub.dk sige tak til alle deltagerne, der har været en stor hjælp ved opstilling og afvikling af Messen i denne week-end. Speciel tak til Morten og Jeppe, der bl.a. hentede liftene, som vi lånte af Johnny.
 
Fotos er taget af:
Henrik og Maria Knudsen, Laila Pedersen og Peter Øvad Halkjær - alle er medlemmer i PuchKlub.dk
 
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv