Pressemeddelelse Fredericia, 8. januar 2010

 

Forever 2 Wheels” er forårsbebuder

 
Mangen en motorcykel- og knallert-entusiast lider givetvis under en lettere vinterdepression, nu hvor is og sne holder landet i et jerngreb, og hvor MC- og knallert-sæsonen synes endog meget langt væk.
 
Tilmed hersker der også kuldegrader i MC-branchen, der på grund af tidernes ugunst har aflyst et par af de traditionelle udstillinger herhjemme.
 
Men fredericianske Carsten Bøttern går den modsatte vej. Med en udvidet ”Forever 2 Wheels” den første lørdag i februar blæser han til kamp mod kulde og mismod og indvarsler foråret for motorcykel- og -knallertfolket.
 

Den store MC-event i Fredericia Messecenter bakkes op af førende jyske forretninger, med speciale inden for japanske og europæiske motorcykler, samt størstedelen af de danske Harley-Davidson specialforretninger.

- Vi har givet hinanden håndslag på, at vi nægter at lade krisen dukke os, og at vi med Forever 2 Wheels vil fyre gevaldigt op under motorcykelkulturen, understreger Carsten Bøttern.
 
Udstillingen byder på udvalgte 2010-modeller fra Honda, Kawasaki, Suzuki og Harley-Davidson og Yamahas fulde program.
 

Blandt de ca. 100 stande der fylder det 13.000 kvadratmeter store udstillingsområde, kan man bl.a. møde Bikeshoppen, Carstens MC, Rydbergs MC, KS Motor, Iron Bikes, Custom Cycle, Xtreme, Lauge Jensen og mange flere.

Man kan også kigge nærmere på kvalitets MC telte, motorcykelrejser, airbrush og mængder af lækkert udstyr, fra flere af de store aktører på markedet - herunder også PuchKlub.dk


Læg hertil et utal af hollandske, tyske og danske stande, tyske Buddy X MC freestyle stuntshow og Peer Elshoff airbrush bodypaint, den danske Europamester i Top Gas Dragrace og den tredobbelte Danmarksmester i Trial mm.

- Det bliver en fantastisk dag med motorcyklen, kulturen og fællesskabet i centrum, lover en smilende Carsten Bøttern.
 

Forever 2 Wheels afholdes lørdag den 6. februar 2010 klokken 09-17 i Fredericia Messecenter.

Entré 80 kroner – børn under 15 år gratis.

· HJEMMESIDE: www.forever2wheels.dk  

· YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Carsten Bøttern, mob.: 20 92 79 51, mail: info@forever2wheels.dk

Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv