SE DEN HELDIGE VINDER AF PUCH VZ50 'Flagskibet' PÅ DR TV, FREDAG DEN 21. MAJ 2010 KL. 18.00 I AFTENSHOWET!

 
 

Du læste helt rigtigt!

 
 

DET FOREGÅR PÅ LANDSDÆKKENDE TV - og du skal med!

Den 21. maj kommer foråret til Danmarks PUCH-entusiaster og til, at vinderen af PUCH VZ50 'Flagskibet' bliver fundet. Det foregår på landsdækkende TV og ALLE PUCH-freaks bør deltage - det bliver en oplevelse for livet!
 
 

EKSTRA PRÆMIER HVIS DU ER PÅ PLETTEN!

Hvis DU vinder knallerten og du ER på pladsen sammen med os andre, så får du flere EKSTRA GEVINSTER MED:
 
DU FÅR: 
- Kontant kr. 5000,- i lommen
- Forsikring til din PUCH VZ50 'Flagskib' resten af året
- Et seks måneders abonnement på VeteranPosten
- Et års forlængelse af dit medlemskab i PuchKlub.dk
- En kørevest
 
MØD OP - TAG DIN KNALLERT MED OG DELTAG I DEN FÆLLES KØRETUR, DER FORHÅBENTLIG ENDER MED, AT DU STÅR SOM DEN GLADE VINDER FORAN AFTENSHOWETS TV-STUDIER!
 
 

FÆLLES KØRETUR

PuchKlub.dk forsøger at få samlet RIGTIG mange medlemmer denne dag, så hele Danmark kan se vores flotte maskiner, som vi værner så meget om. Vi mødes i Kastrup hos Jimmy Petersson fra kl. ca. 14.00 og kører i samlet trop præcis kl. 15.00 mod første stop - Rådhuspladsen, hvor vi holder i ca. 15. min. Derefter kører vi mod Langelinie, hvor vi også holder en lille pause på ca. 15. min. Herfra går turen mod pladsen foran AftenShowets studier, hvor vinderen bliver udtrukket af én af de fire TV-værter, som vi kender fra AftenShowet.
 
 

Tilmelding er nødvendig - jo før jo bedre

Det er nødvendigt at tilmelde sig dette store arrangement, så vi indbyrdes kan hjælpe hinanden med transport af deltagere og knallerter, som uden tvivl vil være både det hyggeligste og selvfølgelig også det billigste.
 
Jeg vil dog sige, at med udsigten til at vende hjem med en knallert til 35.000 kr. + 5000 kr. i lommen samt forsikring, VeteranPosten og yderligere 1 års medlemskab i PuchKlub.dk, så kan det nok betale sig at gøre en ekstra indsats - om ikke andet, så får vi jo alle en rigtig dejlig dag sammen, som vil huskes i mange år frem i tiden! Men glem ikke - det KAN jo være DIG, der trækker det længste strå denne dag!
 
 

ALLE veteranknallerter kan deltage

Der er plads til alle, der kører veteranknallert - også dem, som ikke kører PUCH, men husk, det er KUN gyldige PuchKlub.dk-medlemmer, der deltager i lodtrækningen om knallerten og ekstra-præmierne!
 
Er du endnu ikke medlem, så kan du nå det endnu. Du SKAL dog være meldt ind i PuchKlub.dk SENEST den 19. maj 2010 for at kunne vinde. 
 
 
Mere information kommer i den kommende tid, men skynd dig nu at få dig tilmeldt, så må vi se at løse transport-problemerne i fælleskab - hvis der er nogen!
 
 
 
 

 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv