02-05-10 - STORT TILLYKKE TIL GLUMSØ CYKEL- OG KNALLERT MUSEUM

 
Af LEJ
 
 

Det var en stor dag for Peder, der står for Museet i Glumsø.

Jeg har ikke helt tal på, hvor mange mennesker, der var mødt op for at ønske tillykke med de 10 år, som Museet har eksisteret - men der var MANGE.

 
 
Henrik Knudsen og LEJ tog turen over Storebælt søndag formiddag, og fik hilst på en del mennesker i forbindelse med Jubilæet. Vejret var rigtig godt, så vi ærgrede os senere lidt over, at vi ikke tog knallerterne med. Glumsø er også et flot område, så vi kunne jo faktisk have fået en lille køretur, når vi nu alligevel var dér.
 
 
Peder blev lykønsket, vinen stillet på hylden - der blev holdt taler og der blev klappet til den store guldmedalje, før folk nærmest 'kastede' sig over de store grill, der var startet længe før. Her blev der uddelt store pølser, brød, kartoffelsalat og spareribs - alt sammen RIGTIG godt tilberedt af den uofficielle danmarksmester i 'kokkeri ved grillen'!
 
 
Vi var SÅ heldige, at vi rendte på Jimmy Petersson fra Kastrup. Over maden fik vi drøftet flere detaljer om turen den 21. maj 2010, hvor foråret for alvor kommer til PuchKlub.dks medlemmer og, hvor vinderen af 'Flagskibet' bliver fundet. Det var jo i øvrigt også på Glumsø Cykel & Knallert Museumden, den 11. maj 2008, at 'Børge' udtrak vinderen af den røde VZ50'er, som dengang var til udlodning blandt medlemmerne. (Artikel)
 
 
Efter en lille 'snack' på ca. 1 kg. kød og kartofler - udleveret af 'Mesterkokken' selv, så syntes Henrik det var på tide at gå en tur gennem Museet. Også Museet vokser. Alene fra sidste år og til nu, ses der en betydelig forøgelse af effekter, der i den grad skal opleves og ses med egne øjne. Der er stort set ALT, hvad en entusiast måtte synes har værdi - selv en komplet cykelforretning, med værksted og 'det hele'. Det eneste der mangler i butikken er cykelhandleren selv, ellers er det 100%, som vi tidligere oplevede en cykelforretning.
 
 
Peder blev også lykønsket af den tidligere Suså-borgmester Poul Erik Sørensen, der fra Lions Club i Suså medbragte kr. 5000,00 til Museet. Checken kom hurtigt i lommen, og som Peder sagde: "dér ligger den lunt og godt - desværre kun for en kort tid, da det er dyrt, at vedligeholde både bygninger og inventar - men indtil videre, så luner den godt dér."
 
 
PuchKlub.dk ønsker Peder og Museet alt godt i fremtiden og kan kun opfordre alle til, at besøge dette flotte Museum, som også udstiller både symaskiner og 'alt' for dem, der interesserer sig for fotografi-apparater og film-fremvisere.
 
Museet 'oser' af nostalgi og kvalitet, så der er virkelig noget af en oplevelse for hele familien, at hente dér - takket være Peder og ALLE, der gennem tiden har hjulpet Museet og fået det ordentligt 'op at stå!' - godt gået, Peder!
 
 
 
Billeder fra dagen:
 
Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave Klik på billede for stor udgave
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv