23-10-10 - Bilmesse, Brugtmarked og Stumpemarked i Fredericia

 

Ganske vellykket Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia, hvor der var cirka 8000 øjne rettet mod nyt, restaureret samt en masse gammelt skrammel. De fleste nye ting var dog enten Japanske eller Kinesiske, men ét er sikkert, at den nye generation af PUK er pære dansk.

 

 

Klik for større billede...

Her ses den nye generation af PUK sammen med Ulrich.

Hunden er her 10 uger gammel og er pære dansk. Det er en Nova Scotia Duck Tolling Retriever.

 

Messen - et meget stort tilløbsstykke

I følge arrangørerne var der ca. 4000 besøgende på efterårets Messe i Fredericia, så det er helt naturligt, at der på samtlige veje til og fra Fredericia Messecenter var trafik-kaos. Vi har faktisk hørt, at flere helt opgav at besøge Messen. MEN - så var der alligevel nogen, der kom i sidste øjeblik og 'scorede kassen' - i ordets bogstaveligste forstand. Det er helt uacceptabelt, når man tænker på personalet, der lider det største nederlag, når sådan noget sker. Det er synd, skam og forhåbentlig første og sidste gang, at vi skal opleve dette!
 
Når det er sagt, så blev der igen i år sat rekord i forhold til antal besøgende på Stumpemarkedet i Fredericia. Folk var glade, interesserede (så det batter) - i hvert tilfælde i forhold til de gode gamle PUCH knallerter, der blev beset og fotograferet til den store guldmedalje.
 
Puch Juvel 1979, 4 gear, dansk model, 165 km.
 

PUCH - også et stort tilløbsstykke

Som de fleste vel efterhånden ved, så udloddes der igen i det kommende forår en PUCH veteranknallert i PuchKlub.dk - denne gang er det en PUCH Juvel fra 1979, dansk med 4 gear. Kun kørt 165 km., siden Poulerik fra Randers restaurerede den!
 
Som altid fik vi besøg af rigtig mange kendte ansigter, der kom for at få den aldeles uundværlige og hyggelige PUCH-snak på standen. Snakken, der oftest krydres med en kop kaffe eller en Cola er altid et 'hit' mellem PUCH-entusiaster, men også nye folk dukkede op. Som Tante Møges datter Misse udtrykte det i Matador: "Jeg drager..." - her er det ikke Misse, men PUCH'erne der 'drager' folk - og det var rigtig mange.
 

 
Der var også mange PUCH'er at se på denne gang. Foruden de to mest sete knallerter nord for Ardennerne, LEJ's VZ50 fra 1969 og Henrik's Monza fra 1977, så var der en PUCH VZ50 'Flagskib' fra 1974, Jens Christian's PUCH Monza fra 1980 samt en PUCH Maxi fra 1988, som han har fundet i en gammel lade i Klovborg ved Tørring. Morten havde hele striben af både PUCH Maxi'er og Monza'er med på standen.
 

 
 

 
Foruden de mange fine maskiner, havde vi alle 7 plakater samt huer, kasketter, nøgleringe, brochurer og visitkort med og Morten havde et væld af stumper med, som var næsten ligeså stort et tilløbsstykke som selve messen.
 

 
 

Udstillere

Der er jo altid et væld af udstillere sådan en dag. Vi vil lige trække et par stykker frem i rampelyset - af forskellige grunde.
 
For det første hilste vi på Ole Højgaard fra Veteranforsikring Danmark (www.veteranforsikringdanmark.dk)
 
PuchKlub.dk har et godt samarbejde med Ole, der har forsikret en stor del af vore medlemmers fine veteranknallerter.
 
 
Den næste udstiller fortjener også en lille udtalelse. Det er Steen Jørgensen fra VeteranPosten.dk (www.veteranposten.dk)
 
Rigtig mange medlemmer abonnerer på det gode magasin, der altid er i fokus, når der tales veteran-køretøjer. Selv 'Harry' fra DSB's reklame læser VeteranPosten - så noget må der jo være om det.
 
Den sidste udstiller vi synes fortjener en lille omtale er nogle rigtig hyggelige gutter fra det sydligste Danmark.
 
De kan få alt til at fungere - uanset om det er motorer, biler, cykler, knallerter eller antikke stereo-anlæg til hjemmet eller transportmidlet.
 
Godt gået 'drenge'!
 

 
Alt i alt havde vi fra PuchKlub.dk en rigtig god week-end, hvor også Jeppe, Maria, Anders og Julius var med 'farmand' på Stumpemarked.
 
En stor tak til arrangørerne, der som altid får tingene til at 'glide'.
 
Vi håber de stakkels mennesker, der blev udsat for det voldsomme røveri kommer sig over forskrækkelsen og, at politiet, der både har DNA, fingeraftryk og billeder fra centerets videoovervågningsudstyr snarest pågriber de skyldige gerningsmænd.
 
PuchKlub.dk 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv