12-03-11 - Bilmesse & Stumpemarked i Fredericia

 

UTROLIGT, hvad man dog finder på sådan en Messe!

 
Henrik er den fødte 'sporehund', når det gælder ristede pølser med brød. Efter en god tur rundt på hele messen, der denne gang var besøgt af mere end 12.000 gæster, fandt Henrik omsider pølseboden. Glad og tilfreds, men godt træt af alt det 'faren omkring', fik han endelig ro i et lille hjørne, ved siden af sin Puch Monza fra 1977, som selvfølgelig også var med til udstilling. 
 
 
Politi udenfor hallerne - intet værd for Morten fra Bredstrup
Det kunne jo ikke være værre! Mortens samling af PUCH-stumper blev kraftig reduceret, da listige og utilgivelige personer af tvivlsom herkomst, snuppede et par fine karburatorer fra bordene - ja, selv en PUCH Maxi fik nogen held af, at slæbe af med - uden Mortens vidende. Hér kan man lige stille sig selv spørgsmålet: 'er det kvalitet eller kvantitet, som tyvene sætter størst pris på'? (klik her...)
 
Maxi'en blev dog fundet igen, men de andre stumper er tabt!
 
På næste Stumpemarked vil vi højst sandsynlig hyre et privat vagtværn (med hunde), da vi ikke kan forlade os på den almene ordensmagt i området. MEN - de har jo helt sikkert også andet at se til end Mortens gamle Maxi'er?
 
 
Som billedet jo klart viser, så er der også mange ting at holde øje med - hele tiden!
 
 

Maria Nordvig fra Rask Mølle

- det er ikke kun Møllen, der er Rask i vendingen. Maria er hurtig og effektiv (når det tager hende). Det er jo en LANG dag for en ung pige, at være med på Messe - så, hvad gør hun? - hun giver sig da til at pudse knallerter!
Tak for indsatsen Maria - min PUCH VZ50'er blev rigtig flot igen efter vinterens opbevaring. 
 

PUCH Motorcykler og Fritz Hald fra Egå

Meen... - det er nu ikke kun min PUCH VZ50, der havde fået den store pudseklud at føle. Fritz Hald havde pudset og gejlet tre af sine motorcykler til week-endens udstilling - og folk er 'ellevilde' med dem. Der var konstant nogen, der spurgte efter Fritz, der jo som en af de få, kan fortælle om både historien, teknikken og selvfølgelig om sine egne erfaringer gennem årene med de store 'cykler'.
 
Der er faktisk ikke mange som ved, at Steyr-Daimler-Puch faktisk siden 1934 har lavet motorcykler. Det resulterer ofte i MEGET store øjne, når de så faktisk ser en PUCH motorcykel. Fritz har gennem tiden fået fat i mere end 20 af de gamle flotte maskiner, så der er jo nok at tage af, når han tager på udstillinger.
 
 

 

Onkel Torben fra Sjørup sammen med Ulrich (Schnurrbarten)
 
Her besigtiges en af de flotte Motorcykler, som Fritz
havde med på standen.
 
 
 
Morten fra Skanderborg havde taget sin PUCH MS50 med i håb om, at få den solgt. Trods den rimelig lave pris i forhold til knallertens stand, var der kun nogle få interesserede købere.
 
Prisen er kun kr. 12.000,- hvilket er en
yderst rimelig pris i forhold til meget af det, som
vi ellers så rundt omkring, som var i meget dårlig stand - set med entusiastens øjne.
Se nærbilleder her  (billede 1) - (billede 2)
 
 
- og SELVFØLGELIG mødte vi de tre glade 'drenge' - de to 'Børger' og Keld, tidligere cykel- og knallert forhandler i Fredericia ved Nørre Port.
 
 
 
 
 
 

Der kan jo skrives mange flere ting om sådan et par gode dage, men det mest interessante spørgsmål er dog stadigvæk... 

 
Jens Chr. Kirkegaard
Denne gang havde Jens Chr. ikke sin PUCH Monza
med på messen - men til gengæld en lettere 'kvæstet' søn, Anders - der havde været på 'turne' natten i forvejen. Farmand var også lidt 'flad', da han blev jaget ud at køre bil kl. 2 om natten - men han var dér og fortalte en masse om deres tur til Østrig sidste sommer, hvor de havde været på flere PUCH-museer. Vi får tilsendt adresserne og videregiver dem ved førstgivne lejlighed til dem, der kunne have lyst til at se de specielle steder i Østrig i den kommende sommerferie.
 
 
"Er Morten egentlig glad for, at have fået 'knallerten' tilbage igen?
 
Følg med på næste Stumpemarked...
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv