SÅ ER TIDEN ENDELIG KOMMET TIL AT VINDEREN SKAL FINDES

- og den sidste brik er ved at være lagt på plads.

 

Steen og Hanne Jørgensen fra VeteranPosten.dk er nu kommet hjem fra ferie, så vi har fundet en dato for årets udtrækning af en vinder til den flotte PUCH MONZA JUVEL fra 1979 med 4 gear, matching numbers og importeret af den daværende danske PUCH importør.

 
 
Efter lang tids tålmodig venten på at finde den heldige vinder, så er Steen Jørgensen og hans kone Hanne kommet hjem fra en velfortjent ferie, og dermed er start-skuddet givet
- NU skal vinderen findes!
 
 
I mellemtiden har programmøren også været på banen i PuchKlub.dk
Udtrækningssystemet er lavet om, så der nu KUN trækkes mellem GYLDIGE medlemmer og dermed KUN dem, der har fornyet deres medlemskab i tide. Derfor - et godt råd - check lige om DU står i restance...
 
 
Hvem er med ved udtrækningen?
Igen i år har vi den tidligere PUCH-importør Torben Andersen med ved udtrækningen.
Denne gang er det ikke Torben, som udtrækker vinderen, men Steen Jørgensen fra VeteranPosten. På den måde er vi næsten sikre på, at det ikke lader sig gøre igen, at komme til at stå i en 'Højben-situation' - men, man kan jo aldrig vide...
 
Derudover deltager Henrik Knudsen fra Rask Mølle og 'Kedde' fra StreetCustom i Vojens.
Kedde er udvalgt af PuchKlub.dk til, at chrome diverse stumper på den knallert, der udloddes næste år. Hvad det er for en knallert, ja det kommer der nyhedsbrev om snarest muligt. 
 
 
Udtrækningen af PUCH Juvelen finder sted i VeteranPosten.dks lokaler i Vojens tirsdag den 2. august i tidrummet 13.30 - 14.30
 
 
Når vinderen er fundet, så ringer vi direkte til den heldige samtidig med, at hendes eller hans navn og brugernavn kommer på forsiden af PuchKlub.dk
 
HUSK at cheke om DU står i restance - det er jo så ærgreligt...
 
/red. PuchKlub.dk 
 

 

Efterlysning fra Allan på Østerbro i København

 
Allan har sendt en e-mail til PuchKlub.dk, hvori han skriver:
 

Hej. Har et stort ønske om at låne eller leje en Puch (gerne Maxi) i en weekend. Er i bekendt med om dette er muligt i Københavnsområdet? Betaler naturligvis for det, og garanterer for at den bliver behandlet pænt.

 
SÅ - hvis du har lyst til det, så kan du kontakte Allan på:

Telefon : 61632036 eller E-mail : allan.jessen@maersk.com 

 

DAGENS 'VITS' - ØV!

 

'Af skade bliver man klog - men sjældent rig'
- et gammelt ordsprog, der stadig er aktuelt!
 
Her er lidt stof til eftertanke om, hvor lille verden FAKTISK er ved at være!
 
THansen
Det er jo ingen hemmelighed, at blandt andet chrome-dele fra THansen ofte lider 'rust-døden' efter ganske kort tid i solskinsvejr. I fugtigt vejr er det helt sikkert, at det går det lidt hurtigere.
 
Kvaliteten af chrome / stål er meget tvivlsom, når det kommer fra THansen, hvor vi som medlemmer i PuchKlub.dk jo får 25% rabat på PUCH-stumper - men...!
 
RBO i Østrig
Med det 'in mind' gik jeg på Nettet og kom frem til RBO.AT i Østrig - KVALITET!
 
Østrig er jo PUCH's hjemland, så kvaliteten af stumper dérfra BURDE være bedre, hvilket man også får en følelse af det er, når man kigger på priserne.
 
Jeg bestilte derfor i sidste uge en bagskærm og en forskærm til en PUCH Monza, der efter sigende også passer på en PUCH Trilet fra 1993/1994.
 
Sådan én har jeg nemlig købt mig og er p.t. ved at sætte den lidt i stand. Jeg håber på at få den 'færdig', så jeg kan køre på den, når vi den 3. september skal en tur Rundt om Ringkøbing Fjord. (Se evt. opslagstavlen)
 
Pakken med mine skærme kom i dag hjem fra Østrig. De blev åbnet og indholdet sammenlignet med den kvittering, som jeg fik da jeg betalte med mit Dankort / Visakort i sidste uge - ALT var i sin skønneste orden.
 
At tænke sig - nye skærme i god kvalitet - og så helt fra Østrig!
 
Jeg glædede mig til at få dem monteret - pudset og selvfølgelig til, at betragte dem som 'væsentligt bedre skærme i Østrigsk kvalitet'! - Bedre fås det simpelthen ikke!
 
Ganske rigtigt - en bagskærm til €72,00 (DKK 540,00)
Porto på €39,00 (DKK 290,00) - Min bagskærm har altså kostet mig ca. DKK 830,00
- men hvad? - det er jo kvalitet!
 
Skærmen er pæn. Den passer FINT. Den var pakket i en plastikpose - så alt var stort set i orden - bortset fra, at der var et THANSEN klistermærke på posen!
 
Ja - du læste RIGTIGT. Jeg har bestilt en skærm i Østrig, som kommer fra THANSEN!
 
Du skal lige vide, at jeg kunne have hentet den SAMME skærm - i SAMME plastikpose hos THANSEN til KUN kr. 299,00 - og sparet portoen ved samme lejlighed.
 
Take care out there...
 
/Lars - PuchKlub.dk
Varenummer hos RBO.AT er: 359.3.27.110.2 (€ 72,00) + porto fra Østrig
Varenummer hos THansen : 552180900 (DKK 399,00) - minus 25% rabat (DKK 299,00) som medlem i PuchKlub.dk
 
Det skal dog nævnes, at THansen arbejder på sagen for, at gøre kvaliteten på blandt andet chrome-dele bedre og har gjort det gennem lang tid, så mon ikke det går alligevel?
 
GODT, at jeg kun købte to skærme i Østrig...

 


 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv