02-08-11 - Vinderen af PUCH Juvel fundet. Per Nielsen fra Græsted vandt denne flotte PUCH Juvel fra 1979.

 

Vinderen blev udtrukket af Steen Jørgensen fra VeteranPosten.

 

Sådan gik det til, da Per Nielsen fra Græsted blev udtrukket som vinder af Juvelen...
 
- af LEJ
 
Fotograf:
Hanne Jørgensen, VeteranPosten
 
Tidligere vindere
Henrik Knudsen, der vandt sin PUCH Monza i 2007 på Messen i Fredericia, var med på besøg hos Steen og Hanne i Vojens.
 

Henrik Knudsen sammen med Torben Andersen ved overrækkelsen i 2007

Susanne Andersen sammen med sin mand Peter ved overrækkelsen i 2010
Fotograf: LEJ

Da vi kom derned og havde pakket knallerten ud, kom der en bil kørende ind på gårdspladsen og ud steg sidste års vinder Susanne Andersen fra Dragør. Susanne og hendes mand Peter havde set nyhedsbrevet, og da de alligevel var på ferie i Esbjerg besluttede de sig til, at aflægge os et besøg og dermed deltage ved udtrækningen.
Godt initiativ!

 
Næste års knallert
Dernæst kom 'Kedde' fra firmaet StreetCustom.dk og Dipp-it.dk. 'Kedde' var med for også at se på den knallert, som vi udlodder til næste forår i PuchKlub.dk - mere om den senere.
 
 
Torben Andersen - tidligere PUCH-importør
Det er nu altid en fornøjelse at se og tale med Torben, som har så mange gode informationer og historier at fortælle om de gode gamle dage', hvor PUCH var på sit højeste. Dengang var der jo mindst én PUCH-knallert på hver eneste vej i hele Danmark.
 
Torben var den sidste, der rullede ind foran kontoret, hvor udtrækningen skulle foregå. Som det fremgår af billedet, så kunne han ikke lade være med at prøve en tur på Juvelen - men det i sig selv er jo også en historie, som Per kan fortælle sine børnebørn engang. 
 
En leg med tal 
Efter en god kop kaffe, som Hanne serverede i kontoret, kom vi til selve udtrækningen. Selv om vi ikke var mange mennesker i lokalet, så var spændingen alligevel intens.
 
Der blev jo selvfølgelig gjort lidt sjov ud af, at det ikke denne gang var Torben Andersen, som skulle trykke på knapperne.
 
Der blev foreslået MANGE numre - deribladet det nummer, som Torben valgte forrige år, hvor 'højben' vandt for anden gang. På billedet ses Torben Andersen på én af de 1.000 stk. PUCH Juveler, der blev importeret til Danmark.
 
Men Steen er nu ikke sådan at påvirke.
Han valgte selv et tal, tastede det ind i feltet og pludselig stod Pers navn og telefon-nummer på skærmen.
 
Som nævnt i et tidligere nyhedsbrev, så er systemet ændret fuldstændigt, så selvom Steen vitterligt havde valgt det samme tal: 77 - så var det ikke blevet 'højben' igen.
 
 
 
 
 
 
 
Opringningen til Per Nielsen
Det er synd, at man ikke kan dele denne oplevelse med andre - den er faktisk helt fantastisk.
 
Når man får ringet op og siger: "Det er Lars fra PuchKlub.dk" - så bliver der helt stille i den anden ende.
 
Det skal lige bundfælde sig, før der bliver svaret: "Øøhhh - ja!"
 
Når man så går til næste sætning: 'tillykke - du har vundet en PUCH Juvel fra 1979" - så går der ca. 30 sekunder, hvor man slet ikke kan høre vejrtrækningen i 'den anden ende' - og Per var ingen undtagelse.
 
Men hold da op, hvor kunne han så 'snakke', da det gik op for ham, hvad der faktisk var blevet sagt. "Hvornår kan jeg få den? Det er ikke til at fatte - mig! - er du sikker?. Skal jeg komme og hente den - vi skal nu lige vente.. osv. osv." - munden stod ikke stille på ham i meget lang tid - så overrasket og glad blev han.
 
TILLYKKE Per - både knallerten og nøglerne er klar til dig!
 
 
Fælles køretur i forbindelse med at Per får overrakt sin 'nye' knallert
Vi har været så utrolig heldige, at Koldinghus åbner dørene for os og stiller Slotspladsen til rådighed ved overrækkelsen. I den forbindelse inviteres ALLE knallert-veteraner med på en fælles køretur lørdag den 20. august med start på Chr. Winthersvej 5, 7000 Fredericia.
 
Vi starter kl. 09.00 med morgenkaffe og rundstykker ved garagen, hvorefter turen går mod Kolding kl. 09.45 - og ALLE veteraner er som sagt velkomne til at deltage på turen og tage del i festlighederne - uanset mærke, model, klub - og der er selvfølgelig følgebil med os på landevejen. Tilmelding er nødvendig. Startgebyr er kr. 0,- (pensionister halv pris) - læs mere om dette på Opslagstavlen på hjemmesiden.
 
 
Næste års udlodningsknallert er indkøbt
I foråret 2012 udloddes den næste knallert i PuchKlub.dk. Vinderen vil blive fundet på Hvidsten Kro Turen 2012 på Grundlovsdag den 5. juni. Knallerten, som allerede er indkøbt er årgang 1977 og er en PUCH MS50 Super med kort saddel.
 
Det er en énejers knallert. Der er matching numbers på stel og motor og vigtigst af ALT er, at der IKKE er rust i stellet udover allernedert på bagstykket. Det bliver naturligvis udskiftet - men ellers er den bare i SÅ fin stand.
 
Såfremt det er muligt, så reparerer maleren de få pletter, som den jo naturligvis har efter alle disse år - og 'Kedde' fra firmaet StreetCustom.dk ordner krom-delene på den. 'Kedde' mener, at knallerten skal males helt om - men... lad os nu se. Personligt synes jeg, at den originale lak er 'sjovere' - men det er endnu ikke afgjort.
 
Det er i hvert tilfælde 'kedde', der står for at ordne krom-delene. Vi har aftalt med ham, at vi kommer med delene og hen ad vejen kigger ind til ham, så vi kan se udviklingen. Mere om det på hjemmesiden, når vi kommer så langt.
 
Tak til ALLE der deltog ved udtrækningen og Hanne fra VeteranPosten skal have tak for de gode billeder - og for en god kop kaffe...
 
 
/Red. PuchKlub.dk
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv