HVEM var det lige, der sagde, at "PUCH er død?"

 

Hvorfor påstås det - og accepteres i retten, at der aldrig har været solgt cykler af mærket PUCH i Danmark?

 

 

Efter den overraskende dom i
Sø - & Handelsretten til fordel for Dansk Supermarked om brugsretten til varemærket PUCH, er der rigtig kommet 'røre i 'andedammen' omkring navnet PUCH.
 

- PUCH-cykler i det gamle København

 

 

Torben Andersen understreger, at det

for ham kun drejer sig om historie

- intet andet.

Det er PuchKlub.dks bedste overbevisning, at Torben Andersen, den tidligere PUCH-importør i Danmark, har ret i sin påstand, når han med et skævt smil siger:

 

"Når man læser dommen, må man undre sig over, at parterne CycleEurope vs Dansk Supermarked kan være enige om, at figurmærket PUCH (PUCH-logoet) ikke er blevet brugt i forbindelse med PUCH-cykler i Danmark. Man behøver da bare at kigge på et par gamle PUCH cykler for at blive klogere. Noget må være gået helt ved siden af!"
 
Afgørelsen har blandt andet bevirket flere samtaler og mails med den tidligere danske PUCH-importør Torben Andersen, som både CycleEurope og Dansk Supermarked begge har 'glemt' at spørge til råds i 'sagen' om PUCH varemærket.
 
Havde de dét, så var det helt sikkert kommet tydeligt frem, at PUCH har fremstillet cykler og, at der er solgt mange af dem i Danmark. Dét og meget, meget mere, ville være kommet frem i dagens lys.

 

Er du interesseret, så kan du under dette link læse UDSKRIFTEN AF SØ- & HANDELSRETTENS DOMBOG - Dommen er afsagt den 9. januar 2012 af Sø- og Handelsretten

 


 

En rodet affære og utroværdig afgørelse

Som så mange andre, så undrer vi i PuchKlub.dk os også meget over alt dette rod - mon der også i denne sag er fejet noget ind under gulvtæppet - og i givet fald af hvem, hvad holdes skjult og sidst, men ikke mindst, hvorfor?
 
Det er nu ikke første gang, at man har fornemmelsen af, at det er mere og langt alvorligere end 'almindeligt rod'. Sidst i 1980'erne nedbrændte således PUCHs store hovedkvarter "Marmorpaladset" i Wien. Årsagen til denne storbrand er aldrig blevet offentliggjort, hvorfor der stadig verserer diverse rygter. Såsom hvem, der kunne have haft interesse heri?
 

Som om dét ikke var nok?

- der er mere i 'godteposen'

 
I kølvandet på denne cykel-historie og navnet PUCH, så fortalte Torben Andersen, at han på en rejse til Indien spottede flere nyere PUCH knallerter - og, som han siger: "Det er bestemt ikke nogen, der er produceret i Østrig
- dét er helt sikkert."
 

PuchKlub.dk har været på 'jagt' i Indien efter nye PUCH-knallerter

Efter en lang rejse lykkedes det os endelig, at få færten af helt nye PUCH-knallerter. De er ikke helt som vi kender dem, men der er afgjort ingen tvivl om, at det er PUCH'er. Se billederne og døm selv. Om dem på billederne så faktisk er fremstillet i Indien...?
 
Også i denne situation kan man undre sig, og vel tillade sig, at stille nogle kritiske spørgsmål, hvor det ene leder til det andet:
 
"Da PUCH-fabrikken i Graz døde - hvor blev presseværktøjerne så af?
 
Hvis svaret er "Værktøj og rettigheder til PUCH Maxi'en blev overdraget til Piaggio i Italien, så er næste spørgsmål:
 
"Hvordan er de så havnet i Indien, hvis det da er de samme?"
 
"Findes der - et eller andet sted også værktøjer til VZ50, MS50 og alle de andre eftertragtede maskiner?"
 
 
Red. PuchKlub.dk

Billeder: Alle rettigheder forbeholdes
 
PuchKlub.dk har fået skriftlig tilladelse til, at vise billederne på: www.PuchKlub.dk
 

 

Annoncer i PuchShop

Det er nu ved at være ved tiden, hvor der skal ryddes op i de gamle annoncer i PuchShop. Derfor bliver alle annoncer, som er mere end 60 dage gamle gjort 'usynlige'. Når man er logget ind, så kan man aktivere dem igen, hvis de stadigvæk skal være gyldige. Ellers bedes du slette dem permanent.
 

 

Næste nyhedsbrev

 
  • Læs om, hvordan det går med PUCH MS50 Super, som udloddes i 2012
  • Fælles køreture og aktiviteter
  • Stumpemarkedet i Fredericia den 24-25 marts 2012
 
 

 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv