* EFTERLYSNING AF STJÅLET PUCH VZ50 FLAGSKIB*
 

 

Lad os hjælpe Edgar med at finde hans PUCH VZ50 'Flagskib'

 

Jeg har været den lykkelige af ejer af en knallert af ovenævnte type fra 22/9-1975, hvor jeg købte den som ny til 22/5 2012, hvor den dersværre blev stjålet ved indbrud i et sommerhus i Vejby Strand i Nordsjælland.

 
Den har aldrig kørt i regnvejr eller salt om vinteren og var næsten rustfri.
 
Det eneste jeg har skiftet på den er bagdækket og en ny fløjte i udstødningen, da den gamle faldt af samt en anden omdrejningstæller, da den oprindelige originale gik i udu.

Ellers er alt andet originalt; både fordæk, slanger, platiner osv. Den har dog fået et nyt tændrør og en indstillelig hoveddyse/strålespids i karburatoren.

 
Jeg fik den leveret med en tændingskontakt monteret i højre side.

Den har osse fået et højt styr monteret og derfor længere kabler (jeg har stadig de originale).

 
Den har opholdt sig i en aflåst kælder i sommerhuset siden 1977, og kun kørt lidt om sommeren i det nordsjællandske, indtil jeg for små 5 år siden fik problemer med koblingskablet, som jeg derfor har afmonteret (som det fremgår af billedet).

Jeg fik desværre ikke taget mig sammen til at få meldt mig ind i Puch-klubben, og måske af den vej få skaffet et nyt koblingskabel.

 
Dens stelnr er WOE 9324566M.
 
Hvis I skulle få en forspørgsel på et langt koblingskabel eller høre om den (der dukker måske pludselig nogle dele op fra den), vil Nordsjællands politi og undertegnede selvfølgelig være interesset i at høre om det.
 
Tlf. 40149131
 
Mvh. Edgar

Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv