15-07-12 - Drengene fra Århus på vej til København på PUCH Maxi

 

Telefonen ringede - det var lige omkring søndag middag. Det eneste der blev sagt var: "HJÆLP!"
 
Jeg stod lidt med telefonen og sagde til sidst "Øh... - ja selvfølgelig - med hvad?"
 
"Mit navn er Martin. Mit forhjul er rustet ved ventilen, og nu er fælgen knækket. Vi er på vej til København på vores PUCH MAXIer. Vi holder i Middelfart - kan PuchKlub.dk hjælpe os?"
 
Hvad har man en klub til, hvis det ikke er for at hjælpe hinanden, når det kniber mest?
Jeg sagde til Martin, den ene af de 6 gutter fra Århus, at jeg lige skulle finde et ordentligt forhjul - og så ringe tilbage snarest. Som sagt, så gjort. Jeg ringede rundt til nogle stykker, som enten var på ferie eller på marked.
 
Til sidst fik jeg fat i Henrik fra Rask Mølle, som blev sat ind i sagerne. Kort tid efter ringede han tilbage, at han havde fundet et godt (originalt) forhjul på hylden.
 
Jeg kører hjemmefra NU, sagde han, og i løbet af 3 kvarter var han i Fredericia, hvorefter vi kørte til Middelfart og mødte 'drengene'.

 

Ja, ja - man kan jo undre sig over, at fælgen ikke har holdt i længere tid - mon den kommer fra 'Østrig'?

Gæve gutter!

Der var ikke et øje tørt, da vi ankom. NEJ, hvor er det dog DEJLIGT, at i gider!.
 
Selvfølgelig gør vi det, når vi er hjemme og kan hjælpe - og I er medlemmer i PuchKlub.dk - så gør vi det da gerne! - Det havde jo været lidt anderledes, hvis I var kommet til Sjælland - men så havde vi måske haft nogle kontakter dér, som også gerne ville hjælpe - det er jeg næsten sikker på!
 
Nå - vi fik skiftet hjulet, samtidig med at Martin forklarede: "Se - først var vi jo ovre ved THansen - lige derovre. De havde et komplet hjul - men ingen bremsedele, som passede - og så var det vi fik den glimrende idé, at ringe til PuchKlub.dk", så nu er alle glade og tilfredse.
 
Da vi havde sparket lidt dæk, snakket og drukket øl og sodavand, så fortsatte drengene fra Århus deres LYSTIGE tur mod Svendborg, hvor de ville overnatte.
Rigtig god tur til Dem!

 

 

Aftalen blev, at de ville overveje om de på hjemvejen ville deltage på Mossøløbet, men vi hørte ikke mere fra dem, så de har sikkert fået kilometre nok for denne gang...
 
Når de er kommet hjem, så vil de skrive lidt om dem selv, om turen - og sende det hele til PuchKlub.dk, som til gengæld lægger det ud til Jer alle her på hjemmesiden.
 
/red. PuchKlub.dk
 
Du kan se / hente alle billederne her via DropBox: https://www.dropbox.com/sh/98u91trx24vsngg/yKvp_uXKxF
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv