Sådan skiller og samler du en 3 gears PUCH gearkasse - i tekst, lyd og billeder fra ca. 1972

 

Vi har nu fået billeder og tekst igen, nogle billeder er ikke de bedste da det er scannet ind fra udskrift, desværre mangler vi stadig lydfilen, men vi håber en dag igen at have det hele incl lydfilen.

 
Hvem kender ikke til bøvlet, når man står med en fin knallert, der ikke kan køre på grund af, at koblingen for eksempel skal skiftes - eller fordi koblingen hyler, når man trækker i håndtaget?
 
PuchKlub.dk har fundet et komplet sæt lysbilleder / dias, med tilhørende kassettebånd, som trin for trin beskriver adskillelse og samling af gearkassen og koblingen.
 
Lysbillederne er konverteret til billeder, kassettebåndet er konverteret til MP3 og manualen er indscannet. Det hele er lagt på hjemmesiden for medlemmer i PuchKlub.dk
 
Der er ialt 72 billeder og ca. 30 minutters lyd, som understøtter billederne. Dertil kommer 7 stk. A4 sider, der punkt for punkt forklarer sammenhængen.
 
Det hele kan ses her på hjemmesiden, når du er logget ind.
 
 

 

Henni kan bare det med at rense og scannet Lysbilleder og Dias

Lysbillederne er scannet af Henni i Odense, der har et lille men effektivt studie, hvor hun ikke laver ret meget andet, end at gøre de gamle, støvede og ofte ridsede lysbilleder/dias som nye, før de bliver indscannet til brugbare billeder.
 
Hvis du har nogle lysbilleder eller dias, som du vil have konverteret på en ordentlig måde - og til en yderst fornuftig pris, så kontakt Henni - hun er til at tale med.
 
Klik her, for at få mere information om, hvordan Lysbilleder og dias renses og scannes til den rigtige pris
Fotoscan.dk v/Henni
Vedbendvej 20
5220 Odense SØ
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv