Besøg hos Puchparts.dk

Som de fleste i puchklub.dk havde jeg hørt en masse om puchpart.dk. Jeg havde også set på hjemmesiden (www.puchparts.dk), og må nok indrømme at jeg næsten syntes det var for godt til at være sandt.
 
Som VZ mand var det imponerende at finde alle de ”stumper” som ellers er helt umulige at finde på siden, og et eller andet sted strejfede tanken ”det er for godt til at være sandt” mig. Der var derfor ikke andet at gøre end at få syn for sagen, og det kunne bedst gøres ved et besøg.
 

Som sagt så gjort, jeg ringede til Bjarne Lorenzen, PuchParts.dk ejer, og aftalte et besøg

Jeg blev vel modtaget af Bjarne, som umiddelbart gjorde et meget sympatisk indtryk. Jeg havde ikke forventet en udstilling, men blev måske lidt overrasket over at hele lageret befandt sig i et kælderrum under Bjarnes bolig. Bjarne forsikrede mig dog om, at det kun var midlertidigt, indtil et nyt hus under renovering var færdigt.
 
Jeg havde medbragt en liste med de reservedele vi lige stod og manglede til et VZ projekt, og jeg fik faktisk alt det jeg manglede med hjem.
 

Priserne er yderst rimelige!

Eksempelvis købte jeg en udstødning til en gammel VZ. Puchparts pris var 450,-kr, hvor puchverkstan.se tager 1195,- sek ( 1028,- DKKR), og puchwieser 120 euro ( 920,- DKKR). Hertil kommer de ikke ubetydelige omkostninger til forsendelse fra hhv. Sverige og Østrig. Det var i det hele taget mit indtryk, at kvaliteten på reservedelene var identisk, og jeg har en mistanke om, at det var leverandørerne også. Ved en løselig gennemgang og sammenligning af priserne og udbuddet på de tre sites, er der ingen tvivl om at der er mange penge at spare.
 
Men det mest vigtige er dog at alle de reservedele der er unikke for de danske puchknallerter. Dem har puchparts. Baglygterne fra ULO, de særlige danske udstødninger (også maxi-typerne til VZ/MS) og bagagebærere er der. De specielle sæder til såvel VZ som Monza, er der. Typepladerne til alle danske PUCH´er har PuchParts også.
 
Chokergrebet til gashåndtaget, som er næsten helt umulig at skaffe, og så videre. Check hjemmesiden, hvis du står og mangler noget specielt. Det er meget muligt, at du finder det her.
 
 

Kvaliteten på de reservedele jeg købte er fuldt på højde med dem der kommer fra de øvrige butikker.

Jeg købte bla. en baglygtebasis i gummi til 75,-kr og den passede perfekt. Jeg var faktisk ret imponeret af især baglygterne. Det er svært at se forskel på reproduktionerne og de originale. De findes i begge udgaver (rød/gul og rød/rød) til den rørende pris af 444,-kr. En original kan næppe købes NOS til under 1500,-kr, hvis den overhovedet kan skaffes.
 
Puchparts havde også støddæmpere med samme udseende som de danske, og det var nok det eneste jeg så, som ikke var overbevisende i kvalitet og finish. Funktionaliteten syntes dog at være i orden, og står valget mellem noget fusk med en eller anden universaldel og en af de nævnte, er der ingen tvivl om at PuchParts er bedre!
 
Er man kun til originale dele, er der kun en vej; søg og du vil finde. Der findes originale dele, og rigtigt meget kan restaureres, og det synes jeg personligt også man skal gøre, men er man ikke ”originalitets-freak” så er PuchParts stedet at søge. Som sagt så er udbuddet særdeles stor, kvaliteten overbevisende og prisen helt i bund.
 
PuchParts.dk har gjort et stort og imponerende stykke arbejde for at holde vore gamle knallerter kørende, som jeg helt sikkert vil støtte fremover.
 
Check selv på

http://www.puchparts.dk/

Med venlig hilsen

Ulrich

 

Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv