04-08-12 - Overrækkelse af MS50 Super til Steen Jacobsen fra Harndrup

 
"Det er sg* mærkeligt at jeg skulle vinde den knallert - det er ikke til at fatte - jeg vinder ellers ALDRIG noget!" sagde Steen flere gange, da han fik overrakt den fine PUCH MS50 'Super' fra 1977 af Torben Andersen, der er tidligere PUCH importør.
 
 
Vejret var stort set med os hele dagen, da vi lørdag den 4. august 2012 holdt åbent hus på Chr. Winthersvej 5 i Fredericia, hvor der - trods den dårlige vejrudsigt, var rimelig lunt i haven. Det trak desværre op med regn, da vi senere på dagen kørte en lille tur på ca. 25 kilometer.
 
På trods af, at mange holdte ferie, så var vi alligevel 12 deltagere ved overrækkelsen.
 
Ulrich (Schnurbarten), havde dagen i forvejen fået sin PUCH VZ50 gjort køreklar, så han trodsede både vejr og vind, og kørte den rimelig lange tur til Fredericia på cirka 45 km. Ulrich bor i Vejle Øst området.
 
Henrik og Maria kom i bil fra Rask Mølle og havde knallerterne med på traileren. Så var der Steen Jacobsen og hans kone Marianne, der kom i bil fra Harndrup. Steen havde haft planer om, at tage sin PUCH Maxi II, som han lige var blevet færdig med at restaurere, men på grund af meget dårligt vejr på Fyn, så ombestemte han sig.
 
Jens Hansen (hotdog) kom på sin Monza fra Strib samt Morten og Jeppe på deres to PUCH'er.
 
Torben Andersen kom i bil fra Kolding-egnen og endelig Bent Bang, der kom i bil fra Haarby på Fyn. 
 
Efter en kop kaffe, te, øl og sodavand og en isvaffel, så fik Steen officielt overdraget knallerten af Torben Andersen, så det var en stor dag for Steen fra Harndrup.
 
Efter et par timers hygge, sparken dæk og opklarings-arbejde, så blev vi enige om, at vi ville køre en tur til Skærbæk - Jens trængte nemlig til en 'hotdog'.
 
Det var rimelig fint vejr, da vi startede og det holdt da også tørt til vi kørte hjemover - men SÅ gav det også vand i store lårtykke stråler - og regntøjet, ja det lå selvfølgelig hjemme...
 
Hermed en stor TAK til alle deltagere og et STORT TILLYKKE til Steen Jacobsen. Nu håber vi bare, at han ikke går hen og får den 'splittet' ad ved at køre markræs eller lignende 'drengestreger'.
 
Her får Steen overrakt den fine PUCH MS50 af tidligere PUCH importør Torben Andersen.
 
 
 
 
 
Billede af Jens, mens han nyder sin 'hotter'
(desværre havde fotografen ikke sit kamera med)
 
 
 
 
 

 

Billedet her gav os en del 'opklaringsarbejde' - måske kan DU opklare mysteriet for os?
Foto: Marianne Jacobsen
 
Billedet er af Steen Jacobsens PUCH Maxi II fra 1987, importeret og solgt i Danmark (Der står WOE i stelnummeret.)
 
Steen påstår hårdnakket, at farven er 100% original, hvilket undrer Torben Andersen. Han mener nemlig ikke, at farven er original - ved du det?  
 
Klik på det første billede og tryk derefter på PILETASTERNE på tastaturet for at gå til næste billede.
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv