Flere og flere får stjålet deres højt værdsatte knallert, så vær nu lidt smartere end tyven! Sørg for, at få din knallert Ansvar- og KASKO forsikret.

 
Skriv til Ole Højgaard fra VeteranforsikringDanmark og hør om netop dine muligheder for en fornuftig løsning, på en Ansvar- og Kasko-forsikring - det kan betale sig!
 
Kan du acceptere betingelserne, så tag nogle gode billeder af knallerten, og send en mail med dine spørgsmål samt billederne vedhæftet til Ole på e-mail: oh@thistedforsikring.dk
 
Det er bestemt en behagelig følelse, når knallerten er forsikret på den bedste måde!
 

 

Der er gang i tyveri-sikringen af ALT, nu om dage - og det er nødvendigt!

 

GPS-trackeren er en rigtig smart opfindelse!

 
Monterer du en lille GPS-tracker på din knallert, så kan du med et opkald til trackeren få besked på, hvor den befinder sig lige nu!
 
Ring til politiet og sig, at din knallert lige er stjålet. Den har en tracker monteret og oplys dem trackerens telefonnummer - så ringer de til den - og kører direkte ud og får fat i tyven med det samme!
 
Alle er glade - undtagen tyven. Du mister ikke din knallert, politiets arbejde bliver væsentlig nemmere og sidst, tyven bliver taget på fersk gerning!

 

Du kan VINDE en GPS-tracker fra Alarm-Import.dk

I forsøget på at få mere fokus på tyveri af blandt andet knallerter, så har Niels Vangsøe, der står bag virksomheden Alarm-Import.dk, sammen med PuchKlub.dk, stillet en GPS-tracker til rådighed i en lille konkurrence blandt medlemmerne i PuchKlub.dk
 
Dem, der kommer tættest på det rigtige svar på nedenstående spørgsmål, deltager i en uvildig lodtrækning om den lille fikse GPS-tracker. Det eneste du selv skal gøre er, at oplade den og isætte et SIM-kort - ligesom i din mobiltelefon.
 

En sørgelig dato for PUCH

Den 28-08-2012 modtog PuchKlub.dk en oplysning fra den tidligere PUCH-importør, Torben Andersen.
I beskeden stod der en dato og et årstal, der nøjagtig fortæller PUCHs dødsdag.
 
For at deltage i konkurrencen om GPS-trackeren, så skal du udfylde skemaet på hjemmesiden, og udfylde alle felterne. Du SKAL oplyse den mail-adresse, som du har oplyst PuchKlub.dk, da du meldte dig ind - på den måde kan vi hurtigt finde dig!
 
I feltet til bemærkninger skriver du den dato og det årstal, som du mener er den rigtige.
 

Navn * :
Adresse :
Postnr :
By :
Telefonnr. :
E-mail * :
Kommentar * :
    Felter markeret med * skal udfyldes
     
 
 Udtrækningen videoovervåges og sker den 24. december 2012
Den heldige vinder får direkte besked samme dag på telefon og e-mail.
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv