Et rigtig hyggeligt møde med PUCH-entusiasterne i PuchKlub.dk-regi - i den lille by i Bevtoft, hvor der sættes stor pris på knallerter, kaffe, kage, ombygning og indretning - og vigtigst af alt - det hyggelige samvær med mulighed for, at hjælpe hinanden.

 

Kun 1312 kilometer fra PuchStrasse i PUCH-knallerternes fødeby Graz, ligger den lille by Bevtoft, ikke mere end 13 km. fra afkørslen på motorvejen mod Flensborg.
 

Udtjent Mejeri bliver kommende PUCH-udstilling og hygge-værksted

Midt i byen Bevtoft, stod en stor del af det gamle Mejeri tomt og ubenyttet hen. Det syntes Mogens var synd, så han lejede de tomme, men pænt store lokaler. De er på vej til at blive fyldt op med 'færdige' knallerter til udstilling, værksted, kaffebar og så videre. Der står i øjeblikket et par 'knallerter' derinde, men med tiden bliver de jo nok skiftet ud med 'rigtige' maskiner...
 

Invitation til hyggeaften på værkstedet

PuchKlub.dk fik, som alle andre, en invitation fra PUCH-drengene i Sønderjylland, igennem PuchForum. Hver anden onsdag aften mødes 'drengene' på Galstedvej 2. Henrik og LEJ blev enige om, at køre en tur til Bevtoft og se, hvad de havde sat igang dér - og det var bestemt ikke så lidt!
 
Mogens
 
Gunnar

3 generationer på værkstedet

Mogens er i fuld gang med at indrette et KÆMPE rum, som fremover skal fungere som 'hyggerum', med mulighed for udstilling af knallerter, en bar med sodavand og kaffe, samt nogle lækre møbler.
 
 

Rasmus
 
Det er lidt sjovt at tænke på, at også Mogens' far Gunnar, og sønnen Rasmus, er med på værkstedet, hvor der bliver skruet i stort set alt.
 
Her ses Gunnar i gang med, at klargøre sin PUCH Maxi. Vi håber på, at han bliver færdig før næste køre-sæson, hvor gutterne har planer om en fælles køretur i området.
 
Jimmie
 
Kenneth
 
 
 

Eddie
 
Svende
 
 
 

FACykler.dk - Eddie og glædestårer

Eddie, som LEJ tidligere har talt med et par gange i telefonen, har gang i en total-renovering af sin MS50'er.
 
Han havde i nogen tid gået og vurderet på, om inderskærmen skulle udskiftes og til sidst, så blev den blevet 'pillet' ud - og godt for det, sagde Eddie, med et triumferende smil - "der VAR nemlig rust indenunder - så det var besværet værd!"
 
Der er dog langt igen, før han kommer ud at køre på knallerten, men han håber meget på, at det kan lade sig gøre til næste sommer, hvis ellers finanserne bliver lidt bedre - i øjeblikket er de nemlig også små i Bevtoft og omegn!
 
Men Eddie er positiv, og meget fokuseret på samværet for, som han siger: "hvis nu a helbred og æ humør er godt, så kommer det andt jo nok osse hen ae vej... - så det ska nok gå olsamen!"
 
Før vi kørte til Bevtoft slog det mig, at jeg på et tidspunkt havde set en ny inderskærm til en MS50 hos Jan og Bente fra FACYKLER.DK i Fredericia. Derfor kørte jeg en smut op til Jan og spurgte, hvad vi eventuelt kunne finde af pris på den nye inderskærm til Eddie. Hvis vi nu KUNNE få den til en rimelig pris, så kunne vi jo tage den med til Eddie.
 
Jeg forklarede Jan, hvordan sagerne hang sammen - hyggeaften, økonomi i Bevtoft og resten af SønderJylland.
 
Så kiggede Jan på mig og sagde: "Ved du hvad!" - "Nu tager I inderskærm med og siger til Eddie, at jeg meget gerne selv ville have været med, men der kommer et par PUCH-kunder efter nogle stumper senere i aften."
 
"Hils mange gange fra mig og sig også, at inderskærmen må han få af os!"
 

Som sagt, så gjort! - og, som det fremgår af billederne, så var Eddie jordens lykkeligste mand, da vi overrakte ham inderskærmen fra FACYKLER.DK

 

 
 
Henrik og LEJ havde taget nogle plakater og motortegniner med, som Mogens fik til at dekorere de nye lokaler med.
 
Vi havde også taget PUCH MS50 Superen med
- og JA - det ER den, der bliver trukket lod om i det kommende forår!
 
Vi synes bestemt begge to, at det er et rigtig godt initiativ, som 'drengene' i PuchKlub.dk har sat gang i - nede i Bevtoft - og det er bestemt ikke sidste gang, at vi kører derned og nyder det hyggelige samvær!
 
Til sidst vil vi, på Eddie's og PuchKlub.dk's vegne, sige mange tak til Jan og Bente, for den nye inderskærm - og her på falderebet,  så kan vi kun anbefale alle, der har tid til hygge og samvær, at køre ned til 'Puch-drengene' en onsdag aften, hvor de holder klubaften på Galstedvej 2, 6541 Bevtoft!
 
/Red. PuchKlub.dk
LEJ
Foto: Henrik
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv