EFTERLYSNING AF PUCH MS50, 2 Gear, 1966

 

 

KNALLERTEN ER FUNDET IGEN!

 
Jens Pico

4200 Slagelse

Telefon : 20351876

 

 

HJÆLP UDBEDES TIL AT FINDE MIN PUCH MV50 fra 1966

 
STEL NR.: 60 31 931
Sort, lang saddel, 2 gear i håndtag, kickstart, madkasse udstødning, lukket kasse monteret på bagagebærer, stjålet fra min bopæl i Slagelse den 3/12 2012
 
MinPuch MV 50 blev stjålet fra min bopæl i Slagelse. Den stod i en garage/redskabsskur i min have. Det er en MS50 2 gear i håndtag, madkasse udstødning, monteret med lille lukket boks på bagagebærer, lidt rust på forkromning; men ellers i god stand - dusør på 1000,- til den, der kan komme med afgørende oplysninger, som kan tilvejebringe min PUCH.
 
På forhånd tak Jens P.
 
 

 

NU ER DET DA PÅ TIDE - det med KASKO og GPS-tracker

 
Under den gode lange snak med Jens P., der jo ÆRGRER sig MEGET over tabet af sin gode PUCH MS50, forklarede han, at det nærmest var umuligt, at komme til knallerten.
 
Den stod i et aflåst skur/garage - tæt op af vinduet til hans soveværelse. Hele haven er omgivet af et solidt og kraftigt hegn - og der var låst ind til haven. Efter hans overbevisning, så er det IKKE bare almindelige drengestreger, men én - eller nogen, der vidste god besked med omgivelserne.
 
Pludselig sagde han: "NU vil jeg altså have en GPS-tracker - om ikke andet, så til min næste PUCH, selvom jeg da håber, at jeg får den gamle tilbage igen - dét er et kæmpe savn og det er bare SÅ ærgerligt, at den nu er væk!"
 

SÅ folkens!

Uanset, hvor godt du gemmer din PUCH af vejen, så kan tyvene altså finde den og tage den fra dig! Se nu at få tegnet en KASKO-forsikring - eller begge dele! Det KAN være din knallert, der smutter næste gang!
 
HUSK - selv om din knallert så står i din STUE - så dækker din INDBO forsikring IKKE, hvis...!
- det er KUN en KASKO forsikring, der dækker din knallert!
 
 
PuchKlub.dk
 

 

Konkurrencen om GPS-trackeren spurter derudaf...

 

Som de fleste i PuchKlub.dk jo nok ved, så kører der i øjeblkket en konkurrence, hvor man kan vinde en GPS-tracker til sin knallert.
 
PUCH stoppede engang HELE produktionen af både cykler og knallerter i Østrig. Både kontorer og produktion blev lukket helt ned, og rettighederne til PUCH blev solgt til Piaggio i Italien.
 

Spørgsmålet er derfor:

Hvilken dato og årstal, kan man kalde PUCHs 'dødsdag'?

 
 
Er der stadigvæk nogen, som er i tvivl - så skriv eller ring gerne til os, så vi kan prøve at forklare det på en anden måde.
 
HUSK, at denne konkurrence KUN gælder medlemmer i PuchKlub.dk og vinderen udtrækkes den 24-12-2012.
 
 

Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv