23-01-2013 - Indvielse af Kaffebaren i Bevtoft

 

Endnu engang gik turen til Bevtoft - Hygge-Puch, som Mogens og Eddie kalder værkstedet og udstillingsbygningen i det nedlagte Mejeri.

 
Henrik startede bilen i Rask Mølle, og satte kursen sydover, hvor han undervejs samlede Svende op, og kørte videre til Fredericia, hvor Jørgen Damsgaard og LEJ satte sig i bilen. Derefter gik turen stille og roligt til Bevtoft, hvor vi blandt andet deltog i indvielsen af den flotte kaffebar med PUCH logo'et på, som Mogens har kæmpet med at få gjort færdig i et par uger - og resultatet - det kan du se her:
 

 
Med indvielse af en kaffebar, så er det jo ikke unaturligt, at der serveres kaffe - og gerne kage til. Den gode kaffe stod Hygge-Puch-Far Mogens for, og Svende havde, for en gang skyld, i løbet af eftermiddagen haft hænderne oppe af lommerne, og bagt en god solid kage, som dog hurtigt fik ben at gå på - den var rigtig god - tak for det, Svende!
 

Knallert-træf i Bevtoft

Ikke nok med, at de har travlt med indretningen af det gamle Mejeri i Bevtoft, så har Hygge-Puch også besluttet sig for, at lave en fælles køretur i PuchKlub.dk-regi i den forestående køresæson. 
 
Men som altid, så er al opstart er jo svær. Der blev derfor afholdt et lille informationsmøde, hvor der blev trukket på de erfaringer, som vi i PuchKlub.dk efterhånden har fået med os. Erfaringerne har vi dels fået af drengene fra MS-Klubben i Assens, der jo står for den årlige Hvidsten Kro Tur, og dels fra de gæve Vestjyder - Hans og Tommy, der står for turen rundt om Ringkøbing Fjord.
 
Vi skal dog lige nævne Anders Jørgensen fra Ringkøbing, der desværre kun har bidraget med erfaring i, at køre i regnvejr, så på den front kan vi jo ikke prale af, at vi har fået brugbar erfaring.
 
Indtil der ligger et færdigt program, så kan vi kun opfordre alle veteraner - uanset klubforhold og knallertmærke, at sætte kryds i kalenderen til en spændende køretur med Hygge-Puch den 11. maj 2013 i det Sønderjydske.
 
Tak for kaffe...
 
/Red. PuchKlub.dk
 
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv