Forever2Wheels 2013 ER en helt speciel 2-hjulet messe, som denne gang blev et MEGAHIT - i hvert tilfælde for PuchKlub.dk - INGEN tvivl om det!

 

Der var fra arrangørens side fokus på Rock & Rul, nye, gamle, flotte og meget attraktive 2-hjulere af alle fabrikater, MEN set med PuchKlub.dk's øjne, så var det, som ALTID, de gamle PUCH køretøjer, der virkelig 'rørte' de besøgende!

 

NOSTALGI på 2 hjul!

 

Budskabet gik HELT klart igennem!

Fra PuchKlub.dk's side, så gælder det altid for os om, at få tankerne hos publikum tilbage til rødderne - og  dét var helt præcist dét, som vi opnåede på denne messe.
 
Publikum var nogle af de store motorcykel piger- og drenge, som pludselig KLART huskede den tid, hvor de som teen-agere kørte på de 'små' knallerter - helt sikkert!
 
Der var ingen tvivl - og næsten ikke et øje tørt, da de stod dér i lædertøj, med ryg-mærker - og idag inkarnerede 'Bikere' - som for en kort stund, blev sat både 20 og 40 år tilbage i tiden.
 
Det var så tydeligt at se, at de faktisk genoplevede de mange glade minder og tiden, fra den gang, hvor deres rødder var PUCH-knallerten - se dét er "Nostalgi på 2 hjul!"
 
Det var så tydeligt, at RIGTIG MANGE drømte sig tilbage i tiden. 
De stod ikke kun måbende (og savlede), men nogle stod næsten med tårer i øjnene og sagde: "sådan én PUCH knallert havde jeg, da jeg var 15 år - UHA, hvor var det altså en god tid... - dét var dengang min bedste ven!"
- og det er jo dér, at PuchKlub.dk rammer 'lige i plet!", når vi udstiller de gamle flotte PUCH-maskiner!
 
Selvfølgelig, så blev der på messens meget vidt forskellige stande solgt og tilbudt alt muligt. Det var lige fra lædertøj, værktøj, pudsecreme, styrhjelme, Harley Davidsson motorcykler, Yahama motorcykler, modelfly - samt stumper til alle disse ting og sager. OG - som Niels Vangsøe i PuchForum skrev, så var publikum  lige fra HA repræsentanter til smukke modeller.
 
De forskellige motorcykelklubber præsenterede sig også i stor stil, både med ryg-mærker og med rigtig flotte motorcykler - men, men... VI ER nu mere til de ældre modeller, i hvert tilfælde, når det gælder PUCH'erne!
 

 
Det startede fredag den 1. februar om eftermiddagen, hvor LEJ, Morten og Jeppe begyndte at stille bil, stole og borde op på den 100 kvadratmeter store stand, som vi havde fået tildelt til lørdagens udstilling.
 
100 kvadratmetet lyder af rigtig meget, men som billederne viser, så var det godt vi havde så meget plads, da det formelig 'væltede' ind med interesserede besøgende hele lørdagen igennem!
 

Nostalgi på 2 hjul

Der var RIGTIG mange besøgende, der kiggede ind på standen, og talte om de fine gamle PUCH motorcykler og PUCH knallerter - ingen tvivl om det, MEN manges øjne var VIRKELIG rettet mod den ombyggede PUCH Maxi, som drengene fra Bevtoft havde taget med til udstillingen. Dén trak stort set lige så meget opmærksomhed, som alle 'de andre' og nostalgiske køretøjer tilsammen. SPECIELT, da der kom et par 'babes' forbi og satte sig op på den - men hvad - øjnene blev også rettet mod Fritz Halds motorcykel, da de satte sig op på den...
 

På standen

Fra tidligere Messer fandt vi hurtigt ud af, hvor den store scene var, så vi kunne placere PuchBilen, så den kunne virke som afskærmning for den ellers altoverdøvende - men gode Rock & Rul musik. Vi ved jo, at folk gerne kommer ind på standen for, at få en seriøs PUCH-snak - men det ville den høje musik jo hurtigt kunne få ødelagt, hvis vi ikke gjorde noget - og det viste sig faktisk også, at bilen have den ønskede effekt.
 
Henrik var desværre forhindret i at deltage denne gang. Hans søn Mike, der også er medlem i PuchKlub.dk, blev 18 år og holdte derfor fødselsdag - så stort tillykke til Mike, der samme dag var ude at købe bil. Så nu er det store spørgsmål - "hvor mange år går der mon, før vi igen ser Mike på sin PUCH Monza?"
 
Morten Svendsen og Fritz Hald

PUCH motorcykler og en PUCH Scooter

Fritz Hald (Egå) og Morten Svendsen (Sjælland), kom med 5 PUCH motorcykler og en PUCH Scooter - som MANGE var interesseret i.
 
 

Morten Svendsen

PUCH TF fra 1953 (250 cc) - Blev fremstillet i ca. 59.000 eksemplarer.
PUCH Scooter, model R 125 - 1953 - (125 cc) - Grøn
PUCH MCH fra 1958 (175 cc) - Militærmodel, produceret i 401 eksemplarer til det Østrigske militær.
 

 

Fritz Hald

PUCH Cobra Roadracer - 14 til 15 HK ved 15.000 omdrejninger / min.

Alt andet en motoren på raceren er specialfremstillet.
 

PUCH 250 motor cross årgang 1958 - 21,5 hk ved 6500 omdr/min.

PUCH 250SGS Super årgang 1957 - 25 hk ved 8500 omdr/min.

 

 

Besøgende på standen

Som sagt, så væltede det ind på standen med besøgende dagen igennem. En del af gæsterne kendte vi i forvejen, men de kom for at få en kop kaffe, en øl eller sodavand - hvorefter 'PUCH-snakken' kom igang.

 

Blandt andet kom Tage fra Skjern-egnen ind og hilste på. Han fortalte at Kennet, der også fra Skjern, var kørt videre til Stumpemarkedet i Vissenbjerg.  

 

Pludselig stod Taus fra Fredericia dér og sagde: "Har du en kasket med til mig?"

- så han blev lige foreviget med sin nye hat ved siden af PUCH-bilen.

 

Pludselig dukkede Jens fra Strib op. Jeg er ikke sikker, men har var vel på jagt efter en pølsevogn, hvor han kunne få sig en 'hotter'. Velbekomme Jens.

 

Ikke mindst, som var Jan Ernstsen inde at hilse på. Jan var jo med for et par år siden, hvor der blev taget billeder af hans PUCH MS50 - med 'Sild på sadlen'. Jans knallert har 'i gamle dage' fungeret som transportmiddel på Skærbæk Havn, hvor der var sild i kassen på bagagebæreren.

 

Sådan gik det dagen igennem - en masse folk, som vi kender - enten fra PuchKlub.dk eller fra ture og andre Messer - DEJLIGT!

Taus fra Fredericia med sin nye

kasket - tak for besøget Taus, håber vi ser dig på køreturene i den nye sæson.

 

 

 
 
Endnu engang en stor TAK til alle, der gjorde dette arrangement muligt!
/LEJ
 
 
Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv