Sensommerturen på Fyn

DET BLEV en RIGTIG GOD TUR i dag - dérovre på Fyns land - trods lidt dårligt vejr.

 

Turen var GODT planlagt og gennemført af Jens fra Strib - (ham der ÆLSKER hotdogs)

 
Jens er jo ham, der arbejder hos Carlsberg, og ham, der på trods af både strejke, blæst, regn og sure miner over vejret, da vi mødtes på parkeringspladsen ved Brugsen i Strib, stadig havde et smil på læben, da klokken blev 09.30.
 
Det BLEV, som Jens havde forudsagt - og som vi andre håbede på - en RIGTIG FIN TUR! Jeg ville GERNE køre turen om igen næste lørdag, hvis jeg da ikke lige dér skulle med på turen i Rækkermølle ved Skjern!
 
Se eventuelt på Opslagstavlen, hvis du er interesseret, for dét bliver sikkert OGSÅ en FED tur, med hemmelige gange og historie fra krigens tid...

 

Da vi først havde fået hilst på, givet hånd, krammet og kysset alle de MORGENSURE veteran-knallert-kørerer, som var stået for tidligt op, fik vi - godt nok i tørvejr, men i meget blæsende og kraftig vind, serveret kaffe, flyve-rundstykker, samt 'godt luftet smør', ost og spegepølse. Bordene med rundstykker, kaffe, smør og marmelade, var vi nødt til, at flytte om bag PuchBilen, der trods den enorme 'storm', stod godt plantet på asfalten, og gav rimelig god læ for de MANGE sultende veteraner - der ganske kort efter blev 'glade og gode igen... 'Sådan er det jo - ja, det er det jo...'
 
 
Også Triletten var MEGET villig på landevejen - hvilket jeg KUN kan TAKKE Niels Vangsøe for, men den havde det desværre lidt svært, når den skulle startes. En enkelt gang måtte Eddie fra Bevtoft vise sin enorme styrke, og skubbe den i gang.
 
Mit indtryk er, at den måske står og 'svømmer' lidt over i varm tilstand? Det kigges der snarest på - og hvem får lige æren af at kigge på dét, finde fejlen og ikke mindst udbedre den? - (Melodi: 'Det gør såmænd Jens Vejmand..)
 
Ingen tvivl, det bliver Niels Vangsøe, der også 'lige' monterede en trådløs fjernbetjening til spillet i PuchBilen, så jeg SELV kan få Triletten op i bilen efter disse DEJLIGE ture! TAK til Niels Vangsøe for hans SUPER indsats.
 

Leif fra Strib med sin Ford A fra 1929

Aftenen før turen greb jeg telefonen - jeg havde fået en idé, som skulle afprøves. Min gode ven Leif fra Strib, er ejer af en RIGTIG FLOT Ford A fra 1929. Efter en lille snak med ham fik vi aftalt, at han ville komme søndag morgen, og tilbyde at køre en lille tur med deltagerne i sin gamle bil. Dét var også en succes, selv om nogle - af uforståelige grunde, takkede pænt nej. Selv nåede jeg det ikke, da jeg stod og holdte posen med rundstykker i blæsevejret.
 
 
 

Selv regnen holdte op, da de to lange kom ud af bilen

På et tidspunkt, da vi holdte pause ved en Servicestation, så dukkede der en lille bil op. Ud af bilen kom først to LANGE bare ben, derefter en lidt kort kjole med et indhold, der kunne få selv regnen til at stoppe op! ALDRIG før har jeg set... SÅ hurtige 'knallert-drengerøve' få sig lettet fra sædet på knallerterne, og så adræt SPÆNE hen for, at putte deres affald i skraldespanden - ja selvfølgelig den skraldespand, der stod klods op af bilen! - OG MIG? - jeg var slet ikke anfægtet af det - jeg kom kun til, at putte en tom flaske med pant på i skraldespanden...
 
I nedenstående video kan du jo prøve at se, om du kan 'spotte' skraldespanden...?
 
 
MANGE TAK til ALLE for endnu en begivenhedsrig dag, og en rigtig god oplevelse - også til Mariann og Hans fra Hadsten, der HAVDE tilmeldt sig turen, men som desværre var nødt til at melde fra i sidste øjeblik, på grund af lørdagens 'stradbasser' på Persilleturen, og derefter en dårlig nattesøvn.
 
De mødte nu alligevel OP på parkeringspladsen, hvor de fik lidt kaffe med tilbehør, og ønskede os en god tur. Dét synes jeg bestemt var FLOT af dem, når de nu ikke havde overskud til, at tage med på denne så DEJLIGE tur!
 
Sluttelig vil jeg sige, at det var var en GODT TILRETTLAGT af Jens Hansen fra Strib - og jeg må jo efter denne tur give både Lasse og Mathilde ret i Fyn er fin...
 
 

 

Login Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv